11 Bedste afterskisteder i Østrig

Jesper S.
on marts 5, 2023

Når man vælger en skidestination, handler det ikke kun om pisterne for mange nattelivet og aktiviteter er lige så vigtige. Vi har lavet en guide til de bedste afterskiområder i Østrig, så du kan være sikker på at der er nok barer og i kan have en fest udenfor pisterne os.

Vi har herunder fundet de vildeste afterskiområder i Østrig

St. Anton

St Anton er berømt for sin piste kvalitet og sine afterskibarer i Østrig. To velkendte steder er MosserWirt og det andet, er det livlige sted “Crazy Kanguruh”. Begge steder har været åbne siden begyndelsen af 1960’erne og er fortsat populære knudepunkter for at holde hofterne i gang når pisterne lukker.

Piccadilly Bar og Post Keller er begge populære valg. Her er der en behagelig, men god atmosfære, som bliver til et dansested sent om aftenen. Folk kan danse på bordene til de tidlige morgentimer, da barerne holder åbent indtil da.

Vi har lavet en specifik artikel om St. Anton som skiferie destination.

Ischgl

Ischgl er blevet kendt for sine musikfestivaler, som er blandt de få, der afholdes på skisportssteder. Her optræder europæiske topmusikere, især i højsæsonen. Husk dette, når du planlægger din skirejse til Ischgl.

Selv hvis du ikke skal til musikfestival, kan du stadig nyde godt afterski i Ischgl. Skibyen byder på en række barer og pubber, der har åbent sent om aftenen. Du bør starte på Elizabeth icebar for at få en god oplevelse. Tag derefter til Kitzloch bar og Pacha, populære klubber, hvor du kan feste til et godt stykke ud på natten.

De klassiske er og mest kendte afterskisteder i Ischgl er Kühstall og Trofana Alm.

Vi har lavet en specifik artikel om Ischgl som skiferie destination.

Mayrhofen

Mayrhofen er kendt for sin vilde afterskiscene og store vintermusikfestival også kendt som “Snowbombing”. Her er der kunstnere som Liam Gallagher, Prodigy og Stormzy på scenen – og det skaber en atmosfære, som man ikke må gå glip af. Afholdes som regel i starten af april.

Hvis du ønsker en mindre energisk oplevelse, kan du besøge en af de mange barer i landsbyen, f.eks. Pilzbar Umbrella Bar, god fest frem til kl 17-18:00.

Ice Bar på Strass Hotel er et godt valg for dem, der gerne vil have det sjovt i en anden kulisse. Den ligger i landsbyen og er kendt for sin særlige feststemning. Arena Club giver en ideel afterskistemning. For dem, der søger en afslappet oplevelse, er Harakiri bar et godt valg.

Vi har lavet en specifik artikel om Mayrhofen som skiferie destination.

Sölden

I Østrig er et af de få skisportssteder, der begynder skisæsonen tidligt nemlig Sölden grundet deres 2 gletsjere, de har blandt andet været værter for World Cup i alpint skiløb. Til afterski er byen klar, og når du er væk fra pisterne, åbner de fleste barer og klubber i området om aftenen. Eugens Obstlerhutte er en bar, der begynder après ski kl. 15:00 hver dag, med levende musik og en stor åben terrasse, der trækker skiløbere og snowboardere ind.

For dem, der ønsker at tilbringe dagen på pisterne, venter Giggi Tenne nær bunden af Giggijoch-gondolbanen. Den åbner, når den sidste lift stopper, og de, der ønsker en fest hele natten, kan fortsætte videre til Fire and Ice. Her finder du et sted, hvor du kan udleve afterskistemningen til på de tidlige morgentimer eller nærmere kl. 03:00.

Vi har lavet en specifik artikel om Sölden som skiferie destination.

Lech

Lech ligger i skiområdet Arlberg og byder på fantastisk skiløb og har nogle af Østrigs bedste afterskibarer. Byen har moderne barer med topmoderne indretning, der tiltrækker sofistikerede folkemængder. En af dem er Frozen Ice Bar, der ligger på Schlegelkopf-toppen, og som serverer champagne af høj kvalitet.

Tannbergerhof byder på en unik og livlig oplevelse med udendørs bar atmosfære og en fantastisk udsigt. Besøgende kan nyde gløgg, mad og drikkevarer, mens de slapper af i det rolige miljø. Det er det ideelle sted for dem, der ønsker at slappe mere af.

Vi har lavet en specifik artikel om Lech som skiferie destination.

Söll

Söll er en del af skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser og er et populært skisportssted for hele familien i Østrig. Når de besøgende ikke oplever familievenlige aktiviteter, kan de udforske Moonlight Bar i bunden af dalen for at få underholdning i nattelivet.

Gasthof Stockalm ligger i nærheden af hovedbanegården. Cow Shed, eller Salvenstadl, ligger i udkanten af landsbyen og byder på live musik og afterski til tidligt om morgenen. Rossin Cafe og Bella Vita er gode steder til afslapning.

Vi har lavet en specifik artikel om Söll som skiferie destination.

Zell am See

Zell am See er kendt for sit livlige natteliv og afterski i hele Østrig. Det vigtigste feststed i byen er Crazy Daisy Bar, som giver besøgende en blanding af både fest og sofistikeret underholdning. Denne bar er normalt det mest travle sted i byen og vil holde gæster beskæftiget til de tidlige morgentimer.

Flannigan’s and Greens er en irsk bar, der tilbyder de bedste cocktails i byen til afterski drinks. Derudover er der flere andre afterskibarer i Zell am See, som du kan besøge, f.eks. Insider Bar, Bernstein’s Bar, K1 Club og Ginhouse Pub.

Vi har lavet en specifik artikel om Zell am See som skiferie destination.

Kitzbühel

Kitzbühel er kendt for sin afterski, som giver en livlig atmosfære hele sæsonen. Skibyen huser forskellige isbarer ved foden af pisterne, som giver nem adgang til afterski-festligheder. Blandt disse barer er Londoner Bar – velanset for at have et varmt og indbydende miljø.

Eldorado Bar og Club Take-Five byder begge på en god stemning. Club Take-Five har et moderne interiør med et sofistikeret touch, mens Jimmy’s Dinner & Club byder på en gammeldags baroplevelse.

Saalbach – Hinterglemm

Når du besøger Saalbach – Hinterglemm, bør Club Castello i Saalbach være dit første stop. Her er der en venlig atmosfære og en komplet mad- og drinkmenu. Når dagen skrider frem, er der tendens til at blive fyldt op. For dem, der ønsker levende musik ledsaget af dans, er Off Piste Bar en mulighed med sin afslappede atmosfære, som er perfekt til en afterski-session.

Hinterhag Alm – er Saalbach’s bedste afterskisted eller i hvert fald, det mest kendt.

eva Alm er et hotel, der tilbyder mad, drikkevarer og levende musik til kl 00:00. Her er en stor udendørs terasse som er fyldt nærmest hele dagen, men bare god stemning. For en ukonventionel oplevelse bør man besøge Zum Turm. Dette er et tidligere middelalderfængsel, som er blevet omdannet til en bar – lukker først 03:00

Vi har lavet en specifik artikel om Saalbach-Hinterglemm som skiferie destination.

Stubai

Bjergstationen Gamsgarten er her du finder Schnneekristall Pavilion, en populær afterskibar, og Alpensporthotel Mutterberg, en paraplybar, der er meget besøgt af skiløbere og snowboardere, særligt efter klokken 14:30 begynder her at være mange mennesker.

Under din skiferie i Stubai kan du overveje at tage en pause på Steinbock-Bar. Denne bar tilbyder en solterrasse samt en fremragende menu. Derudover kan området prale af flere bemærkelsesværdige restauranter, såsom Marktrestaurant Eisgrat og Cafe Bar Zum Steinbock.

Vi har lavet en specifik artikel om Stubai som skiferie destination.

Wagrain

På Flying Mozarts basestation i Wagrain ligger Kuhstall, en stor rustik terrassebar. Her er der mad for enhver smag og gæste-DJ’s, der spiller nogle fantastiske melodier. People’Z Bar Wagrain tilbyder også et fantastisk udvalg af mad og drikkevarer i landsbyen.

Joe’s Pub har en behagelig atmosfære med et bredt udvalg af drikkevarer. Baren åbner kl. 16.30 og holder åbent til sent i højsæsonen. Hofstadl kan anbefales til en ideel afterski-oplevelse.

Mest kendte afterskisted i Wagrain er velbesøgte Kuhstall.

Vi har lavet en specifik artikel om Wagrain som skiferie destination.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

sep 27 2023

Guide: Færger til Norge – Perfekt til skiferien

Norge er fantastisk på mange måder, men særligt familier og større grupper elsker...
sep 27 2023

Guide: Færger til Sverige

Når du planlægger en skiferie til Sverige, er færgen ofte det skridt på turen, når bilen...
sep 25 2023

Guide – Færge til Tyskland: Mere tid til hygge

At tage en færge til Tyskland er den ideelle måde at starte din rejse på, hvad enten det...
sep 25 2023

Hvad koster broen til Sverige?

Øresundsbroen forbinder Danmark og Sverige og er en vital forbindelse for mange...
De 15 bedste skimærker Her finder du alle typer af ski
jun 08 2023

De 15 bedste skimærker: Her finder du alle typer af ski

De bedste skimærker er afgørende for enhver skiløber, der ønsker at have en fantastisk...
Guide Sådan vælger du all-mountain ski
jun 08 2023

Guide: Sådan vælger du all-mountain ski

At vælge de rigtige all-mountain ski kan være en udfordring, men denne guide vil hjælpe...
De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien
jun 08 2023

De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien

Når vinteren og juleferien nærmer sig, begynder mange at drømme om en fantastisk...
Oversigt over forskellige skisæson arbejde jobs
jun 08 2023

Oversigt over forskellige skisæson arbejde / jobs

Sæsonarbejde i skiområderne er både en spændende og belønnende oplevelse for dem, der...
Skiferie for begyndere En komplet guide
jun 08 2023

Skiferie for begyndere: En komplet guide

Velkommen til vores ski for begyndere-guide. Her vil vi give dig alle de nødvendige...
De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa
jun 08 2023

De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa

Når vinteren er ovre, og sneen smelter, kan det være svært at forestille sig, at...
De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa
jun 08 2023

De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa

Der er ikke noget bedre end at tilbringe kvalitetstid med familien på en uforglemmelig...
Hvad er et freestyle park snowboard
jun 08 2023

Hvad er et freestyle park snowboard?

Et freestyle park snowboard er en type snowboard, der er specielt designet til at udføre...
De 20 bedste freeride snowboards Find dit perfekte match
jun 08 2023

De 20 bedste freeride snowboards: Find dit perfekte match

Freeride snowboarding er en populær og udfordrende sportsgren, der får adrenalinen til...
De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur
jun 08 2023

De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur

Intet er bedre end en vellykket tøsetur, hvor venskaber styrkes og minder skabes. I...
De 13 bedste skisportssteder i Østrig
jun 07 2023

De 13 bedste skisportssteder i Østrig

Østrig er et af de bedste lande i Europa for skiløb og snowboarding, og landet tilbyder...
Heliskiing Oplev de bedste skisportssteder med heliski
jun 07 2023

Heliskiing: Oplev de bedste skisportssteder med heliski

Heliskiing er en unik og uforglemmelig oplevelse for alle ski- og snowboardentusiaster....
24 Bedste skitøj mærker Guide over de førende brands
jun 07 2023

24 Bedste skitøj mærker: Guide over de førende brands

Bedste skitøj mærker: Guide over de førende mærker i branchen Når vinteren nærmer sig,...
All Mountain Ski Guide til bjergets mest alsidige skitype
jun 07 2023

All Mountain Ski: Guide til bjergets mest alsidige skitype

All mountain ski er en populær type ski, der er designet til at kunne klare forskellige...
Den ultimative guide til de freeride ski
jun 07 2023

Den ultimative guide til freeride ski

Freeride ski er blevet en populær disciplin indenfor skisporten, der kombinerer...
De 9 bedste skisportssteder i Sverige
jun 07 2023

De 9 bedste skisportssteder i Sverige

Sverige er et sandt paradis for skiløbere og snowboardere med sin bred vifte af...