11 Bedste afterskisteder i Østrig
Jesper S.
on marts 5, 2023

Når man vælger en skidestination, handler det ikke kun om pisterne for mange nattelivet og aktiviteter er lige så vigtige. Vi har lavet en guide til de bedste afterskiområder i Østrig, så du kan være sikker på at der er nok barer og i kan have en fest udenfor pisterne os.

Vi har herunder fundet de vildeste afterskiområder i Østrig

St. Anton

St Anton er berømt for sin piste kvalitet og sine afterskibarer i Østrig. To velkendte steder er MosserWirt og det andet, er det livlige sted “Crazy Kanguruh”. Begge steder har været åbne siden begyndelsen af 1960’erne og er fortsat populære knudepunkter for at holde hofterne i gang når pisterne lukker.

Piccadilly Bar og Post Keller er begge populære valg. Her er der en behagelig, men god atmosfære, som bliver til et dansested sent om aftenen. Folk kan danse på bordene til de tidlige morgentimer, da barerne holder åbent indtil da.

Vi har lavet en specifik artikel om St. Anton som skiferie destination.

Ischgl

Ischgl er blevet kendt for sine musikfestivaler, som er blandt de få, der afholdes på skisportssteder. Her optræder europæiske topmusikere, især i højsæsonen. Husk dette, når du planlægger din skirejse til Ischgl.

Selv hvis du ikke skal til musikfestival, kan du stadig nyde godt afterski i Ischgl. Skibyen byder på en række barer og pubber, der har åbent sent om aftenen. Du bør starte på Elizabeth icebar for at få en god oplevelse. Tag derefter til Kitzloch bar og Pacha, populære klubber, hvor du kan feste til et godt stykke ud på natten.

De klassiske er og mest kendte afterskisteder i Ischgl er Kühstall og Trofana Alm.

Vi har lavet en specifik artikel om Ischgl som skiferie destination.

Mayrhofen

Mayrhofen er kendt for sin vilde afterskiscene og store vintermusikfestival også kendt som “Snowbombing”. Her er der kunstnere som Liam Gallagher, Prodigy og Stormzy på scenen – og det skaber en atmosfære, som man ikke må gå glip af. Afholdes som regel i starten af april.

Hvis du ønsker en mindre energisk oplevelse, kan du besøge en af de mange barer i landsbyen, f.eks. Pilzbar Umbrella Bar, god fest frem til kl 17-18:00.

Ice Bar på Strass Hotel er et godt valg for dem, der gerne vil have det sjovt i en anden kulisse. Den ligger i landsbyen og er kendt for sin særlige feststemning. Arena Club giver en ideel afterskistemning. For dem, der søger en afslappet oplevelse, er Harakiri bar et godt valg.

Vi har lavet en specifik artikel om Mayrhofen som skiferie destination.

Sölden

I Østrig er et af de få skisportssteder, der begynder skisæsonen tidligt nemlig Sölden grundet deres 2 gletsjere, de har blandt andet været værter for World Cup i alpint skiløb. Til afterski er byen klar, og når du er væk fra pisterne, åbner de fleste barer og klubber i området om aftenen. Eugens Obstlerhutte er en bar, der begynder après ski kl. 15:00 hver dag, med levende musik og en stor åben terrasse, der trækker skiløbere og snowboardere ind.

For dem, der ønsker at tilbringe dagen på pisterne, venter Giggi Tenne nær bunden af Giggijoch-gondolbanen. Den åbner, når den sidste lift stopper, og de, der ønsker en fest hele natten, kan fortsætte videre til Fire and Ice. Her finder du et sted, hvor du kan udleve afterskistemningen til på de tidlige morgentimer eller nærmere kl. 03:00.

Vi har lavet en specifik artikel om Sölden som skiferie destination.

Lech

Lech ligger i skiområdet Arlberg og byder på fantastisk skiløb og har nogle af Østrigs bedste afterskibarer. Byen har moderne barer med topmoderne indretning, der tiltrækker sofistikerede folkemængder. En af dem er Frozen Ice Bar, der ligger på Schlegelkopf-toppen, og som serverer champagne af høj kvalitet.

Tannbergerhof byder på en unik og livlig oplevelse med udendørs bar atmosfære og en fantastisk udsigt. Besøgende kan nyde gløgg, mad og drikkevarer, mens de slapper af i det rolige miljø. Det er det ideelle sted for dem, der ønsker at slappe mere af.

Vi har lavet en specifik artikel om Lech som skiferie destination.

Söll

Söll er en del af skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser og er et populært skisportssted for hele familien i Østrig. Når de besøgende ikke oplever familievenlige aktiviteter, kan de udforske Moonlight Bar i bunden af dalen for at få underholdning i nattelivet.

Gasthof Stockalm ligger i nærheden af hovedbanegården. Cow Shed, eller Salvenstadl, ligger i udkanten af landsbyen og byder på live musik og afterski til tidligt om morgenen. Rossin Cafe og Bella Vita er gode steder til afslapning.

Vi har lavet en specifik artikel om Söll som skiferie destination.

Zell am See

Zell am See er kendt for sit livlige natteliv og afterski i hele Østrig. Det vigtigste feststed i byen er Crazy Daisy Bar, som giver besøgende en blanding af både fest og sofistikeret underholdning. Denne bar er normalt det mest travle sted i byen og vil holde gæster beskæftiget til de tidlige morgentimer.

Flannigan’s and Greens er en irsk bar, der tilbyder de bedste cocktails i byen til afterski drinks. Derudover er der flere andre afterskibarer i Zell am See, som du kan besøge, f.eks. Insider Bar, Bernstein’s Bar, K1 Club og Ginhouse Pub.

Vi har lavet en specifik artikel om Zell am See som skiferie destination.

Kitzbühel

Kitzbühel er kendt for sin afterski, som giver en livlig atmosfære hele sæsonen. Skibyen huser forskellige isbarer ved foden af pisterne, som giver nem adgang til afterski-festligheder. Blandt disse barer er Londoner Bar – velanset for at have et varmt og indbydende miljø.

Eldorado Bar og Club Take-Five byder begge på en god stemning. Club Take-Five har et moderne interiør med et sofistikeret touch, mens Jimmy’s Dinner & Club byder på en gammeldags baroplevelse.

Saalbach – Hinterglemm

Når du besøger Saalbach – Hinterglemm, bør Club Castello i Saalbach være dit første stop. Her er der en venlig atmosfære og en komplet mad- og drinkmenu. Når dagen skrider frem, er der tendens til at blive fyldt op. For dem, der ønsker levende musik ledsaget af dans, er Off Piste Bar en mulighed med sin afslappede atmosfære, som er perfekt til en afterski-session.

Hinterhag Alm – er Saalbach’s bedste afterskisted eller i hvert fald, det mest kendt.

eva Alm er et hotel, der tilbyder mad, drikkevarer og levende musik til kl 00:00. Her er en stor udendørs terasse som er fyldt nærmest hele dagen, men bare god stemning. For en ukonventionel oplevelse bør man besøge Zum Turm. Dette er et tidligere middelalderfængsel, som er blevet omdannet til en bar – lukker først 03:00

Vi har lavet en specifik artikel om Saalbach-Hinterglemm som skiferie destination.

Stubai

Bjergstationen Gamsgarten er her du finder Schnneekristall Pavilion, en populær afterskibar, og Alpensporthotel Mutterberg, en paraplybar, der er meget besøgt af skiløbere og snowboardere, særligt efter klokken 14:30 begynder her at være mange mennesker.

Under din skiferie i Stubai kan du overveje at tage en pause på Steinbock-Bar. Denne bar tilbyder en solterrasse samt en fremragende menu. Derudover kan området prale af flere bemærkelsesværdige restauranter, såsom Marktrestaurant Eisgrat og Cafe Bar Zum Steinbock.

Vi har lavet en specifik artikel om Stubai som skiferie destination.

Wagrain

På Flying Mozarts basestation i Wagrain ligger Kuhstall, en stor rustik terrassebar. Her er der mad for enhver smag og gæste-DJ’s, der spiller nogle fantastiske melodier. People’Z Bar Wagrain tilbyder også et fantastisk udvalg af mad og drikkevarer i landsbyen.

Joe’s Pub har en behagelig atmosfære med et bredt udvalg af drikkevarer. Baren åbner kl. 16.30 og holder åbent til sent i højsæsonen. Hofstadl kan anbefales til en ideel afterski-oplevelse.

Mest kendte afterskisted i Wagrain er velbesøgte Kuhstall.

Vi har lavet en specifik artikel om Wagrain som skiferie destination.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Vignette - Vejafgifter på skiferien
mar 06 2023

Vignette, motorvejsafgifter og miljøzoner – Europa

Det er vigtigt af have styr på de forskellige vejafgiftsregler rundt i Europa, når man...
Skiferie med børn i Norge
mar 05 2023

Skiferie i Norge med børn

Norge er et perfekt land for skiferie, for familier med børn, da landet har så mange...
Skiferie med børn i Sverige
mar 05 2023

Skiferie i Sverige med børn

At tage på skiferie i Sverige med børn kan være en fantastisk oplevelse for hele...
Skiferie med børn i Østrig
mar 05 2023

Skiferie i Østrig med børn

En skiferie til Østrig med børn kan være en fantastisk oplevelse for hele familien....
Skiferie med børn i Frankrig
mar 05 2023

Skiferie i Frankrig med børn

Frankrig har noget af Europas bedste skiløb, vi vil herunder give dig vores bud på en...
Skiferie med børn i Italien
mar 05 2023

Skiferie i Italien med børn

Italien er en fremragende destination for en skiferie med børn. Med masser af...
Skiferie med børn i Schweiz
mar 05 2023

Skiferie i Schweiz med børn

Schweiz er også en fantastisk destination for skiferie med børn. Landet byder på nogle...
Bedste afterskisteder i Frankrig
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Frankrig

Frankrig byder på forskellige steder, der kan være alt fra ikoniske vinbarer til dansere...
Bedste afterskisteder i Spanien
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Spanien

Spanien som regel kendt for sine fantastiske strande og hav om sommeren. Om vinteren...
Bedste afterskisteder i Tyskland
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Tyskland

Tyskland er kendt for sin kultur, arkitektur, Berlin og Schwarzwald - selvfølgelig også...
Bedste afterskisteder i Tjekkiet
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Tjekkiet

For at få en komplet skiferie er det nødvendigt med en afterskioplevelse. Ud over at se...
Bedste afterskisteder i Andorra
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Andorra

Andorra byder på en unik skioplevelse i Europa. De pyrenæiske bjerge har et storslået...
Bedste afterskisteder i Italien
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Italien

Når man besøger Italien, kan man opleve nogle af de afterskisteder i Europa, som...
Bedste afterskisteder i Norge
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Norge

Norge er kendt for at have nogle af de bedste skiområder i Nord Europa, de er særligt...
Bedste afterskisteder i Sverige
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Sverige

Afterski er en vigtig del af en skiferie for mange, og det kan være en fordel at vælge...
Bedste afterskisteder i Schweiz
mar 05 2023

Bedste afterskisteder i Schweiz

Når det kommer til afterski, har Schweiz nogle af de bedste muligheder i Europa, lige...
Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...