100 Percent

Historien – 100%

100 percent brandet blev grundlagt i begyndelsen af 1980’erne og blev i første omgang populært blandt crosskørere på grund af deres fabriksudstyr til motorløb. Mærkets ikoniske logo og tagline “How much effort do you give?” afspejler deres fokus på dedikation og indsats inden for ekstremsport.

Om 100 Percent

I de seneste år har 100 Percent udvidet sin tilstedeværelse inden for andre ekstreme sportsgrene som f.eks. skiløb og BMX. Firmaet fortsætter med at producere udstyr og tøj af høj kvalitet til dedikerede sportsfolk, samtidig med at de ærer sportens historie og rødder. 100% er fortsat en fast bestanddel af ekstremsportsmiljøet og repræsenterer passion og beslutsomhed i alle aspekter af deres virksomhed.

Som virksomhed er 100% engageret i at give tilbage til samfundet og har gjort en indsats for velgørende donationer og partnerskaber. Et af deres seneste initiativer omfatter donation af personlige værnemidler til sundhedspersonale i frontlinjen i forbindelse med COVID-19-pandemien. Brandet donerer også en del af onlinesalget fra specifikke produkter til forskellige velgørende organisationer, herunder Goggles for Docs.

Produkter fra 100 Percent

100% sælger forskelligt snowboard- og skiudstyr, herunder Norg Snowcraft, Snowcraft XL, Okan og Lenses. SNOW TEAM-serien af goggles er designet til skielskere, der kræver ydeevne og beskyttelse.

SNOWCRAFT Goggle

SNOWCRAFT-brillen giver den ypperste beskyttelse, synlighed og komfort for optimal ydeevne på pisten. Linserne er behandlet med en antidug- og antiridsebelægning for at forhindre ophobning af kondensvand og ridser. Goggles har 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler. Stellet er en let, slidstærk termoplast, der sidder behageligt på dit ansigt uden at føles tungt eller omfangsrigt. Med hensyn til synlighed fås linserne i forskellige muligheder for at passe til forskellige forhold og præferencer, herunder polariserede og reflekterende belægninger.

Andre funktioner omfatter:

 • High Altitude Lens Technology
 • HiPER® kontrasterende linseteknologi
 • Dual Pane Anti-Fog Lens
 • OTG-kompatibel
 • Justerbar 45mm goggle rem

NORG Goggles

Norg skibrillen blev designet for at opfylde kravene fra skiløbere og snowboardere, der ønsker en alsidig skibrille, der kan klare alle terræn- og vejrforhold. Det magnetiske Gravit8™-system til udskiftning af linser gør det nemt at skifte linser, selv når du har handsker på. Med deres 3DPlane™ linseteknologi får du overlegen klarhed og en god pasform mellem stel og linser. Med andre ord er Norg-gogglen klar til alt, hvad bjerget byder dig.

Funktioner omfatter:

 • Fleksibel ramme
 • Ridse- og slagfast linse
 • High Altitude Lens Technology
 • Justerbar 50mm rem
 • 3DPlane™ Molded Lens Technology
 • HiPER® kontrasterende linseteknologi

100 Percent kan købes hos

De er rundt i hele verden, herunder flere større online webshops. Se “alle” skibutikker, her.

100 Percent
100 Percent

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort