1000skis

Historien – 1000skis

I mere end ti år har Pep Fujas, Matt Sterbenz og besætningen på WNDR Alpine udviklet bioteknologi baserede ski, og der ser ikke ud til at være nogen ende i det. Men den slags skiløbere, der står bag, kan være det, der adskiller 1000 skis fra andre.

Om 1000 skis

Åre Skifabrik, som er rigtig god til at lave ski, laver 1000skis ski. De producerer en struktur af højeste kvalitet med den lavest mulige miljøpåvirkning. Genbrugsplast bruges til fjernvarme i Åre, mens der udnyttes træ til fabrikken, der udelukkende drives af vedvarende energi.

1000 & Åre Skifabrik har et fantastisk samarbejde, da dets fælles ambition er at skabe de bedste højkvalitets og miljøvenlige ski. De taler hele tiden om, hvordan man opnår dette mål. 1000 & Åre Skifabrik er et fantastisk partnerskab på grund af deres fælles ambition om at producere de fineste og mest miljøvenlige ski muligt.

Produkter fra 1000skis

1000skis har flere produkter i deres produktlinje, herunder ski, sokker, t-shirts, crewnecks og kasketter.

1000 All Mountain Ski

Den er designet til at være en partner for all mountain skiterræn. Den er designet til alle situationer på bjerget.

Mens skien holdes flydende i pudder, giver camber under fødderne og en beskeden tidlig stigning i spidserne på skien samt tail giver et fremragende pop og en lang effektiv kant. Da vi skal passe på jorden, og vi ikke ønsker, at man køber nye ski for ofte, har skien ekstra tykke kanter og bund.

Andre funktioner i 1000 All Mountain Ski inkluderer:

  • Bredde: 106 mm under foden
  • Venderadius: 19m
  • Længde: 176 cm

1000 sokker

På siden er der en rød cirkel med logoet, og under foden er der 1000 logo’s. Der bruges økologisk bomuld til at lave sokkerne. Du får to par i hver pakke.

1000 Powder Ski

Lavet til folk, der ønsker, at deres pudderski skal være lette og smidige, mens de stadig lader dig flyde i dyb puddersne. Basen er en 3,2 mm skal og spidsen har en tyndere 0,8 mm kant for at være i stand til at glide gennem blød sne. Backcountry følelsen, som alle ønsker fra deres pudderski med bekvemmeligheden ved at glide udenfor pisterne!

Andre funktioner ved 1000 Powder-skien inkluderer:

  • Længde-180 cm
  • Bredde-117 mm under foden
  • Venderadius-17m

1000skis kan købes hos

På nuværende tidspunkt skal deres produkter, købes på deres hjemmeside. Eller de kan købes i Åre, hvor de holder til. Se “alle” skibutikker, her.

1000skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort