4F sport performance

Hvem er 4F Sport Performance?

4F Sport Performance er et brand som fokuserer på mange forskellige sportsgrene. De producerer primært tøj og textstil produkter. Deres formål er at inspirer folk verden over til at starte med noget nyt og holde fast i gnisten. Produkterne fra 4F er high-tech sportstøj med god stil, så du er klar til at komme ud og udfordre dig selv.

De laver træningstøj og accessoires til fitness, vægtløft, yoga, cardio, tennis, skisport, snowboardtøj. De er sponsorere for flere lande til OL, fx Grækenland, Slovakiet, Litauen, Kroatien og et par lande mere.

Deres produkter finder du i stor stil hvis du tager til Polen. Produkterne fra 4F Sport Performance ligger i et prisleje hvor alle kan være med.

Produkter fra 4F Sport Performance

Skiundertøj, Skijakker, Fleece jakker, Skibukser, halsedisser, Ski Goggles, Skihandsker, Bandana, Huer, Skisokker og Skihjelme.

4F Sport Performance kan købes hos

Når du skal ud og købe 4FSport Performance skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
4F sport performance
FAQ – Spørgsmål om 4F

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved 4F?

Det er et Polsk brand, som fokuserer på sportswear. Herunder løb, fitness, skiløb. Deres produkter ligger til skarpe priser, kontra mange andre brands.

Hvorfor er 4F så ”billigt”?

Polsk økonomi er bare på et andet niveau end mange andre steder og sammenligner du deres produkter med andre større brands, så får du meget value for money.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort