4FRNT Logo

Hvem er 4frnt?

4FRNT skis startede tilbage i 2002 af Matt Sterbenz, i hans garage i det nordlige Californien. Han havde i gennem flere år været en del af større slopestyle konkurrencer indenfor skisporten. Eftersom han selv havde været på løjperne og pisterne og vidste hvad han selv manglede, som han mente andre brands ikke kunne give ham – det blev starten på 4FRNT skis.

I 2017 blev de så opkøbt af Jason Levinthal som flyttede hovedkontoret til Burlington.

4FRNT skis laver unikke ski når vi snakker designs, de har massere af atleter på deres team som er med til at gennem teste deres produkter inden de kommer på markedet. Med en passion for skiløbet, så blev de ved med at bygge på. Deres ski ligger fra 3000 kr og opefter uden bindinger, der er knald på farverne i deres kollektioner.

Produkter fra 4frnt

Ski til freeride, all mountain, freestyle og powder. Skisokker og ski strap, samt en stol til når man skal sidde på pisten ved parken og kigge, skitaske

4frnt kan købes hos

Når du skal ud og købe ski fra 4FRNT til skiferien, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
4FRNT Logo
FAQ – Spørgsmål om 4FRNT

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem står bag 4FRNT Skis?

Det gjorde Jason Levinthal, han solgte firmaet i 2020 til 3 gode venner – Charlie, Will og Ebi, som alle har været i skibranchen i mange år og gerne vil have deres eget firma.

Hvad er 4FRNT Skis kendt for?

Det er selvfølgelig deres ski, som de har lavet i 20 år. Deres ski bliver lavet i Europa, men designet i USA. Deres designs kan på mange måder godt minde om ”Jones snowboards” De bringer naturen ind i toplaget på deres ski, som jeg personligt er vild med.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort