686

Hvem er 686?

686 er et ski brand som laver skitøj og accessoires. Deres produkter er i super høj kvalitet med fokus på at innovation i deres produkter. De vil gerne gøre livet udendørs, uden begrænsninger i forhold til det tekniske i dit outdoortøj. 686 vil gerne give dig et produkt hvor at det giver dig mere end du forventer.

686 blev startet af Michael Akira West, tilbage i 1992, han som startede som ung på snowboard hvor efter han fandt en kærlighed for snowboard. Han har arbejdet i Big Bear i Californien hvor han også er kommet på de fleste ideer til 686 brandet. Han ville gerne lave noget nyt og unikt til snowboardere inden for tøjbranchen.

I dag er det et livsstilsbrand som producere til – Snowboardere, surfere, skateboardere og udendørs entusiaster.

Produkter fra 686

Skijakker, Skibukser, Skihandsker, Skiluffer, Skisokker, Skihuer, Halsedisse.

686 kan købes hos

Når du skal ud og købe 686 skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om 686

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor får 686 produceret deres skitøj?

Det er et amerikansk brand, som har outsourcet deres produktion til Japan og Taiwan.

Hvilke produkter er 686 mest kendt for?

Det er deres skijakker, skibukser og skihandsker.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra 686