8848

Hvem er 8848 Altitude?

8848 Altitude, er et brand som mange af os Danskere kender til. Deres produkter har igennem mange år været en fast del af sportsbutikkernes varesortiment. 8848 Altitude laver udendørs skitøj som kan bruges både i Danmark og i bjergene.

8848 Altitude blev grundlagt tilbage i 1990, med en vision om at lave et stærkt outdoor brand. Hvor kvalitet og stilen hænger sammen med lidenskaben for ski og bjergsport. De går ikke på kompromis og vil give et produkt hvor der er styr på det tekstile håndværk. Materialerne de bruger er udvalgt efter funktion og bæredygtighed, de arbejder hele tiden på at finde de bedste stoffer og materialer og arbejder innovativt med udviklingen af deres produkter.

8848, hvorfor hedder brandet det. Ja, nu skal du høre – det gør det af den grund at 8848 meter, så højt er der til toppen af Mount Everest.

Produkter fra 8848 Altitude

Skijakker, Skibukser, Fleecetrøjer, Dunjakker & Huer.

8848 Altitude kan købes hos

Når du skal ud og købe 8848 Altitude skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om 8848 Altitude

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor hedder brandet 8848 Altitude?

Grunden til de 8848, er fordi Mount Everest er 8848 meter højt, og derfor jordens højeste bjerg.

Er 8848 Altitude udelukkende et skibrand?

Ja, de ligger i det felt som hedder ”premium”. Deres produkter laves til dame, herre og børn.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort