Abom

Hvem er Abom?

Abom Optics, er et ski goggles brand som blev grundlagt tilbage i 2012. De har et højteknologisk produkt, som var det første af sin slags i verden, med lige nøjagtigt den teknologi. Deres skibriller kan nemlig varme i glasset, så du ikke på noget tidspunkt kommer ud for at dine ski goggles bliver dugget.

Abom Optics blev startet af nogle investorer med pengepungen, nogle forskere og et par designere. Deres produkt er lavet for at gøre det mere sikkert at stå på ski, eller køre på snescooter, de bliver også brugt i militæret og til motorcross.

Der er 3 modeller, hvor du kan vælge i mellem 10 forskellige farver og du kan så købe de forskellige farver glas alt efter hvilket formål du skal bruge dem til og hvilket forhold vejr du normalt står eller køre i.

Produkter fra Abom

Ski goggles.

Abom kan købes hos

Når du skal ud og købe Abom ski goggles til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Abom Optics

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Abom Optics lukket ned?

Ja, det svære er Abom lukket ned.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Abom