Vælg en side
ABS Avalanche

Hvem er ABS Avalanche Airbag?

ABS Avalanche Gear Protection, startede med at lave sikkerheds grej allerede tilbage i 1985. De laver innovative produkter til ham/hende der gerne vil ud i offpisten, hvor man gerne vil passe på sig selv i et hvis omfang. De producerer backpacks som er lavet specielt til vintersporten. I 2018 blev de opkøbt at Spin Capital som holder til under navnet ABS Protection med hovedkontor i München i Tyskland. Deres fokus ligger i nye funktioner med fokus på at øge deres produkt katalog.

Deres taske ligger til en pris på fra 600€ og op efter, alt efter hvor meget udstyr man vælger at tage med. Den store pakke med alt de tilbyder ligger til 950€.

Det er altså et high-end produkt hvor der er fokus på højeste kvalitet.

Produkter fra ABS Avalanche Airbag

ABS rygsække, skovl, firtst aid kid og værktøj til at måle med.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

ABS Avalanche Airbag kan købes hos

Når du skal ud og købe ABS Avalanche Airbag offpistudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker hvor du kan få råd og vejledning eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra ABS avalanche Airbag