Academy Snowboard

Historien – Academy Snowboards

Academy Snowboard er et globalt anerkendt snowboard producent grundlagt i 2002. Riders ønskede at have en snowboardproducent, der ville opfylde deres unikke ridebehov. Et akademi, der ville blive drevet og ejet af riders, blev født.

Om Academy Snowboards

Virksomheden kan prale af som en non-gimmick snowboardvirksomhed i vækst, dedikeret til at fremstille de bedste snowboards, industrien nogensinde har set. At være en riders drevet og ejet virksomhed har gjort det muligt for akademiet at lave snowboards, der opfylder forbrugerens forventninger.

Academy Snowboards partnerskab med Never Summer produktionen har forbedret virksomhedens langsigtede produktion af holdbare og kvalitets snowboards. Virksomheden har oplysninger om kapaciteten hos medarbejdere, der har til opgave at producere dens super gode produkter.

Never Summer’s nærhed til kontorerne gør virksomheden i stand til at følge med i de nyeste teknologier inden for fremstilling af snowboards. Academy Snowboard har en enkel og forståelig produktlinje med en række produkter lige fra offpist boards til park/tricks snowboard

Virksomheden opnår sine mål gennem progressive profiler, brug af overlegne materialer og skræddersyet produkter til funktionelle camber shapes. Kunder er garanteret langtidsholdbare snowboards, der kan vare mere end tre skisæsoner – på sæson vel og mærket. Tilliden kommer fra virksomhedens fabrikker med Never Summer industries.

Produkter fra Academy Snowboards

Snowboards

Academy Snowboard produkter

Virksomheden har flere forskellige typer af snowboards under sit brand, herunder følgende;

Propacamba 21/22

Det er et dobbelt legende micro camber, men meget responsivt snowboard, der holder dig i gang problemfrit. Boardet kan prale af flere funktioner såsom ;

 • Bi-Lite glasfiber
 • Fuld wrap metal kant
 • Lav profil og harmonisk spids
 • Elastomere underfodsstabilisatorer
 • Tryk på Flex Core

Lær om Propacamba 21/22 ved at besøge Academy Snowboards hjemmeside.

Propaganda 21/22

Det er en af de bedste parkbrætter på markedet. Dette bræt gør din drøm om at lære flere brættricks inden for en dag til virkelighed. Dens funktioner udover at være en ægte twin micro camber inkluderer ;

 • Bi-Lite glasfiber
 • Mat toplag
 • Harmonisk og lav profil hale
 • NS Super let trækerne
 • Vario power grip sideskæring
 • Dæmpningssystem

Graduate 21/22

Leder du efter et bræt, der kører på alt? Graduate 21/22 er din rette følgesvend. Tag turen på pisten, et hak højere med dette board som har en camber-profil, der lader dig generere god hastighed hurtigere med sin tidlige spids. Du vil forelske dig i snowboardets aggressive flex og profil, der sikrer, at du tager fuldstændig kontrol. Andre funktioner i Graduate 21/22 inkluderer;

Fuld wrap metal kant

Bi-Lite glasfiber

P- Tex sidevæg

Matter top sheet

Durasurf 4501 Base

Få mere information om Graduate 21/22 og andre boards på Academy Snowboards hjemmeside. Der er noget for enhver smag.

Academy Snowboards kan købes hos

Når du skal ud og købe Acadamy Snowboards r til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Academy Snowboard
FAQ – Spørgsmål til Academy Snowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Academy Snowboard kendt for?

Det et en virksomhed som startede tilbage i 2002 for at lave bedre snowboards end de andre på markedet, det er et rider drevet brand.

Hvem laver Academy’s snowboards?

Det er Never Summer, som står for produktionen af Academy Snowboards. Academy henvender sig til vil have et freestyle board eller et all mountain free ride board.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort