Vælg en side
Acapulka

Hvem er Acapulka?

Acapulka laver produkter som sørger for at du kan komme ned til byen i sikkerhed fx hvis du har brækket benet. De laver en slæde af en slags som man bliver låst fast i også kan dem der arbejder i skiområderne som sikkerheds skipatrulje hente en sikkert ned.

De begyndte tilbage i 1993, hvor den første prototype blev lavet. Der er ikke meget at snakke om, omkring produktet. Det er et produkt som er lavet til at det skal være til at styre for dem der skal fragte en ned af bjerget i sikkerhed, det skal være sikkert at være der i for den til skade kommende. Der er igennem tiden blevet arbejdet på deres slæder og de bliver brugt meget til expeditioner på Antarktis og i Grønland.

Produkter fra Acapulka

Slæder til at transportere personer eller mad.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Acapulka kan købes hos

De er nok de færreste der skal bruge produkter fra Acapulka, vi har dog valgt at tilføje dem. Da de laver noget som henvender sig til folk på ski, dog ikke mange normale danskere, som skal bruge produkter fra dem. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort