Adidas Terrex

Historien – Adidas Terrex

Adidas Terrex er et professionelt atletikmærke målrettet udendørs, hvor Adidas jo er det tyske mærke vi alle kender til, er Adidas Terrex en serie eller et brand under Adidas. Adi Dassler, virksomhedens grundlægger, begyndte sin karriere med at udvikle sportsudstyr til atleter, der vil have øget deres præstationer. Adidas Outdoor’s historie startede i 1970’erne med de første lette trekking sko.

Reinhold Messner, en klatrelegende, samarbejdede med Adidas om at designe sko til sin første Mount Everest-bestigning i 1980, en superlet og hurtig vandresko. Adidas Outdoor blev lanceret i USA i 2011, hvor Agron, mangeårig partner for Adidas North America, fungerede som virksomhedens eksklusive distributør.

Adidas som brand har en lang historie og har et dybt fodfæste i sportsbranchen for særdeles sko og sportsmodetøj. Store globale sportsgrene, store sponsoraftaler til alt fra klubber til enkle atleter, og en sneaker kultur er alle muliggjort takket være virksomhedens brede og mangfoldige portefølje i både Sports Performance og Sport Inspired-kategorierne. Som et resultat af dette har Adidas været i stand til at transcendere kulturer og være et af de mest anerkendte, troværdige og ikoniske brands som alle kender til over hele verden.

Om Adidas Terrex

Adidas Terrex forestiller sig at stå bag deres atleter og skabe produkter til outdoor i letvægts materiale, high-end materiale, som giver god performance og komfort, der giver mulighed for at konkurrerer med andre store outdoor brands. De opfylder forventningerne og respekterer en forbruger behov for outdoortøj. Adidas er meget engageret i at være en verdensomspændende virksomhed, som er førende inden for sportsfodtøjsløsninger samt sportstøj til enhver udendørs aktivitet, mens de også byder på et omfattende sortiment af løbesko.

Fra skiløb, snowboarding, trailløb, vandring og klatring til andre sportsgrene derimellem – er Terrex linjen ideelt designet til individuelle behov.

Gennem lækre produkter, aggressiv markedsføring, samarbejde med andre atleter og gør brug af designfunktioner samt ny teknologi sigter Terrex efter at forbedre branchen med outdoortøj eller vinterstøvler/vandresko af høj kvalitet til rimelige priser, som alle outdoor elskere kan være med på.

Produkter fra Adidas Terrex

Terrex Adidas serien tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, herunder:

Terrex MyShelter Snow 2-lags isoleret Jacket

Terrex MYSHELTER Snow Two-Layer jakke, tilgængelig denne skisæson, kombinerer funktionalitet og stil til distraktionsfri sjov på pisterne.

Den har følgende funktioner:

  • Elastisk snefanger
  • Innovativ genbrugsisolering
  • Justerbar hætte
  • Snefanger til beskyttelse, når du begiver dig ud i baglandet
  • Gode lommer og lille brystlomme med lynlås

Resort Two-lags skalbukser

Terrex Resort Two-Layer Shell Pants, som netop er introduceret på markedet denne vinter, og har alle de ønskede stilarter og funktioner til to lags beskyttelse.

Resort Two-Layer Shell Pants har følgende funktioner:

  • Genanvendt polyester ripstop
  • Indvendige ben lynlås ventilation
  • Justerbar snøre forneden med justerbar manchet
  • Elastiske manchetter for en tætsiddende pasform og ekstra varme over underarmen

Adidas Terrex kan købes hos

Når du skal købe Adidas Terrex ski/snowboardtøj til skiferien, så kan det købes i de store kæder i Danmark eller online for større udvalg. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Adidas Terrex

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort