Advenate

Historien – Advenate

Advenate fremstiller et bredt sortiment af varer relateret til sportsartikler og transport med øje for kvalitet, funktion og bæredygtighed. Advenate kan findes i den højteknologiske outdoorindustri, der leverer produkter til alle mulige eventyrlystne sjæle såsom vintersportsentusiaster, skiløbere, snowboardere og bjergbestigere.

Alle genstande er udviklet til sikkerhed og bæredygtighed fra en virksomhed, der elsker udendørslivet. Denne Tyske startup fornyer konstant og gentænker, hvordan produkter fremstilles – og henter kun de bedste materialer til at producere et endeligt produkt, der trodser grænser for kvalitet.

Om Advenate

Et Advenate-produkt tilbyder en unik værdi, uanset om det er deres serie af skihjelme, skibriller eller andre produkter såsom deres lavineairbag. Advenates produkter er designet således, at kunden kan presse sig selv mere, end de nogensinde har gjort før, samtidig med at man holder sikkerhed og bæredygtig praksis i tankerne.

Uanset om du er nybegynder eller professionel, har Advenate noget for alle, der elsker at tilbringe tid i naturen. Og på grund af deres forpligtelse til kvalitet, kan du være sikker på, at deres produkter holder til mange eventyr fremover.

Produkter fra Advenate

Advenate er en virksomhed, der har specialiseret sig i funktionel skijakke, skibukser og rygsække. De har et par produkter, som du kan tilpasse, så de passer til dig. Deres produkter er designet til at holde dig komfortabel og sikker, mens du er ude at udforske bjergene.

Advenate Jacket

Advenate Jacket er en alsidig, højtydende stykke outdoor jakke, der nemt kan konfigureres til at opfylde behovene i ethvert eventyr udendørs, om det er vandring eller skiløb. Den er lavet af forskellige højteknologiske stoffer og materialer, der er udviklet i harmoni med naturen og er perfekte til enhver udendørs aktivitet. Jakken har en stormsikker hætte, der er velegnet til brug med skihjelme, en forstærket hættespids og et 2-vejsreguleringssystem. Den har også en ekstra høj krave, kontinuerlige vandtætte YKK-Aquaguard-lynlåse, grebsvenlige lynlåsender, en brystlomme med lynlås, en hoftelomme på siden med lynlås, og underarmsåbninger med YKK 2-vejs lynlåse og en 2-vejs lynlås. lynlås foran. Derudover har jakken en liftkortlomme på underarmen, justerbare manchetter, blød hagebeskyttelse, en inderlomme med snorestik, en skibrille lomme og et aftageligt sneskørt med skridsikker vedhæftning til forneden.

Nogle funktioner omfatter:

  • Ekstremt robust og holdbar Schoeller®
  • Vind- og vandtæt (min. vandsøjle: 20.000 mm)
  • 3-lags materiale
  • c_change™ membran med intelligent åndbarhed
  • Schoeller® Nanosphere® imprægnering

Advenate kan købes hos

Advenate holder til i Tyskland og herfra sælger de deres produkter via deres hjemmeside. Deres backpack til cykling kan købes hos en del forskellige forhandlere. Se “alle” skibutikker, her.

Advenate

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort