Aeonian

Historien – Aeonian

Grundlagt i 2020, Aeonian er et nyt globalt anerkendt outdoor brand skabt af de to grundlæggere, Line & Nicholai. Lines fortid omfattede indsatser inden for fast fashion og at gå i spidsen for forsyningskæde forbedringer og effektivitet hos nogle af de førende modevirksomheder i verden.

Ved at bygge brands og arbejde med reklame lærte Nicolai værdifulde lektioner, som ofte ignoreres af forbrugerdrevne samfund, såsom design til det fælles bedste. Sammen skabte de et outdoor modebrand baseret på planen for næste generations personlige mode af fælles interesse omkring social bæredygtighed, teknologi og materiel innovation.

Om Aeonian Apparel

Aeonian er et outdoor terræn tøjfirma, hvis mission er at skabe bæredygtigt tøj til udendørsbrug. Designfilosofien omfatter:

 • Forståelsen er, at købe mindre.
 • Forbedring af livskvaliteten.
 • At reducere negative påvirkninger, er nødvendige skridt i retning af at leve mere cirkulært.

Produkterne er designet i Danmark, men produktioner foregår over hele Europa.

Hårdt dedikeret til bæredygtighed, overvejer Aeonian ressourcerne nøje og tænker på fremtiden. Der lægges vægt på at forbedre livet for succes-mindede mennesker, der ønsker at finde deres Ikigai. Dette inkluderer at leve i nuet, spise sundt, stå på ski og ikke bare overleve, men trives.

Virksomheden opnår sin mission gennem overlegne materialer, en bæredygtig forretningsmodel og gennemslagskraft gennem designet. Der er baseret på samarbejde og tillid mellem medarbejdere, kunder og leverandører på en måde, der forårsager en positiv forandring i samfundet.

Miljøarbejde involverer bæredygtig produktionspraksis og genbrug af materialer, hvor det er muligt for at opretholde kvaliteten, men koster mindre end nye produkter. De maksimerer også brugen af vedvarende energikilder og systemer, når det er muligt.

Produkter fra Aeonian

Outdoor wear i high end klassen, herunder skijakker og skibukser til mænd og kvinder

Multifunktionel 3-lags skaljakke-The Nomad

Skabt til at være en perfekt “schweizerkniv” ydeevnejakke, denne jakke har 3-lags membran, der giver maksimal åndbarhed og isolering. Den er lavet af letvægtsmateriale i P-serien med stormperletråde, der øger holdbarheden og vandtætheden og bevarer fleksibiliteten i miljøer med kraftig vind. Jakken har tre lag for maksimal beskyttelse mod overkrop, skuldre, arme & hands-on ned ad bakke, så der er ingen grænser for, hvad du kan gøre!

Det har følgende funktioner:

 • Bluesign certificerede fibre.
 • 4-vejs strækstof.
 • 100% vindtæt.
 • Maksimal åndbarhed (8000g/m2/24t).

For at finde ud af mere om The NOMAD, tjek deres hjemmeside.

Skalbukser til mænd

Disse bukser er alsidige, skabt til at være den bedste kvalitet og stilfulde skalbukser. De tilbyder et tre-lags Nordic Supplex – stof med stræk Multifunktionel Membrane (MSM) teknologi, der er fuldt vindtæt og vandtæt, samtidig med at de bevarer fleksibiliteten i dårlige vejrforhold.

De har følgende funktioner:

 • 4-vejs strækstof.
 • 100% vindtæt.
 • Maksimal åndbarhed (8000g/m2/24t).
 • Bluesign certificerede fibre.
 • 100% vandtæt.

Tjek Aeonians hjemmeside for at lære om Male Shell Pants og andre ski- og snowboardprodukter. De har noget for enhver smag!

Aeonian Apparel kan købes hos

Når du skal købe Aeonian skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online – på nuværende tidspunkt kan det kun købe online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Aeonian
FAQ – Spørgsmål om Aeonian Apparel

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvordan gik Aeonian Apparrel’s Kickstarter kampagne?

De søgte om 45.594 dollars, de fik lidt mere end halvdelen nemlig 25.427 dollars fra 41 backers. Den kørte i december 2021.

Er aeonian et dansk brand?

Ja, Line og Nicolai startede aeonian tilbage i 2020. De er et brand som fokuserer på den høje kvalitet og valg af materialer lavet i Europa. Derudover vil de give 1% af alt deres salg til ”1% for the planet”.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort