Aerosize

Historien – Aerosize

Aerosize startede med at sælge og sende lavineairbags kompakte veste i januar 2021. Virksomheden er en globalt anerkendt ny generation af lavinetasker til ski glade mennesker, der bevæger sig i bjergrige offpist områder, og dem, der sandsynligvis kan blive ramt af sneskred.

Om Aerosize

Aerosize er et firma, der er bedst kendt for Avalanche Airbags. Virksomhedens mission er at hjælpe bjergreddere med at redde liv og reducere skader i en lavine ved at udvikle innovative produkter til dem og personer der søger ud i offpist områder, som gerne vil passe på sig selv.

Virksomheden kan prale af at være en hel redningsoperation i sig selv, da den er involveret i forsknings-, design- og prototypestadierne. Aerosize engagerer sig med sæsonguider for at få dem tæt på en rækkevidde, før de udvikler deres airbag produkter, set på i action af professionelle offpist elskere som Canadas Paddy Buckley.

Aerosize fremstiller produkter til alle formål til dem, der bor og leger i bjergene, lige fra Avalanche Vest, Airbag-systemet til gaspatroner.

Men som de fleste succesrige virksomheder er det ikke en, der hviler på laurbærrene eller læner sig tilbage og tager det stille og roligt, men stadig har travlt med at komme videre med sin kerneekspertise, som er lavine-airbag fremstillings teknologi, som er blevet finpudset gennem årevis med produkt innovationer.

Aerosize opnår sin mission ved at udvikle banebrydende produkter, bruge de bedste materialer, de mest aktuelle rednings testede produkter og øge sikkerheden for de klatrende bjerge, skiløbere eller bjergbestigere.

Produkter fra Aerosize

Aerosize har en komplet serie af produkter til deres Vest One lavine airbag vest

Aerosize Vest One

Den første selvstændige lavineairbagvest fra Aerosize er blevet vurderet som et af de bedste produkter af professionelle teammedlemmer som Paddy Buckley. Dette produkt er en letvægts airbag, der bruges til ture i offpiste områder med et autentisk udseende og følelse.

Derudover tilbyder denne vest fulddækkende beskyttelse over torsoområdet mod både højrisiko lavineprocesser og en ustabil pist under snowboarding/skiløb. Det har følgende funktioner:

  • Slidstærkt og vandafvisende Cordura stof
  • Vandafvisende lynlås til airbagrum
  • Lynlås burst system
  • Aftrækker håndtag i aluminium
  • Benløkke med justerbart aluminiumsspænde

Aerosize Airbag System

Aerosize -systemet gør det muligt at overvinde barrierer relateret til begrænsninger af miniaturisering, opbevaring og vægt uden at ofre ydeevnen af et airbagsystem.

Aerosizes næste generations airbagsystem repræsenterer et nyt sikkerhedsniveau for powder søgende snowboardere og skiers ved at sikre tilstedeværelsen af livreddende udstyr i ethvert offpist område.

Airbagsystemet har følgende funktioner:

  • Kompatibel med alle almindelige og overdimensionerede airbags
  • Kompatibel med Sierra Systems C-Series Cordura Avalanche Rescue Veste, Teton 2000 System Vest, RIBELCO Opdriftskompensator Brystsele og værktøjspose
  • Stødabsorberingskapacitet på 100 vægte (16,67 fod)
  • Den samlede vægt (standalone/med gaspatroner): 1665g / 1985g

Aerosize kan købes hos

Når du skal købe Aerosize skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort