Afterjam

Historien – Afterjam Collective

AfterJam Collective er en snesports baseret virksomhed etableret i slutningen af 2016. Virksomheden er vært for den største skisports konkurrence i Storbritannien årligt, som har opnået en stor vækst hvert år. Der har formået at byde velkommen til kunstnere som Darkzy , Redlight og DJ Hazard gennem årene sammen med legenderne Col-O, Matt Hall og Adam Bailey.

AfterJam begyndte også at producere snowboardudstyr, herunder støvler, jakker, bindinger og andre ting, som siden er blevet solgt over hele verden.

Om Afterjam Collective

AJ’s mission er at skabe produkter af høj kvalitet og organisere konkurrence begivenheder og samtidig støtte snesportens freestyle-scene. Virksomheden har samlet enkeltpersoner for at danne holdet omkring sporten fra lande, herunder Storbritannien, USA, Spanien, Schweiz, Østrig og Sverige.

Med et betydeligt fokus på begivenheder og har AfterJam Collective indgået et samarbejde med adskillige organisationer for at bringe deres begivenheder og initiativer til virkelighed. De er stolte af at være en stærk virksomhed gennem sit engagement i mange velgørende projekter, der støtter snesports kulturen.

AfterJam Collective ledes af medstifterne Kipp Smith og Chris Dunne, som har skrevet en af de mest eftertragtede motiverende bøger, “The Crazy Times Guide to Snowboarding.” Bogen dokumenterer AfterJams historie fra dag ét, da de startede i Storbritannien i 2016. Virksomheden har samlet nogle af de bedste atleter, kunstnere, ambassadører og festdeltagere for at øge sin popularitet, hvilket resulterer i vækst og en verdens omspændende indflydelse.

AfterJam Collectives Facebook- og Instagram-sider er deres vigtigste aktiv for potentielle partnerskaber og, vigtigst af alt, kreative ideer, som mange kan bruge i After Jam Collective-familien af enheder fra partnere, fællesskaber eller endda individuelle projekter.

Produkter fra Afterjam

Fra hættetrøjer, overtøj, hatte/huer, snowboardbukser, sweaterbukser, jakker til t-shirts, AfterJam Collective har en bred vifte af produkter, herunder følgende.

Cork Crew Gul

Cork Crew Yellow hættetrøjer blev designet med kraftig kork og jeans i tankerne. De har følgende funktioner:

 • Blødt kraftigt stof.
 • Broderet AfterJam Collective-logo.
 • Dobbelt lynlås gennem side- og brystlomme flapper giver ekstra holdbarhed og nem adgang til dit udstyr.
 • Elastisk snorelukning i taljen sikrer en god pasform, uanset om du spiller hockey eller står downhill dagen lang på bjerget.

Find ud af mere information om Cork Crew Yellow på virksomhedens hjemmeside.

AJ Team Hætte Sort

AJ Team Hood fås i forskellige farver bortset fra denne sorte. Den er finjusteret til hver sæson; sne eller sol. Produktet går op til en gangsta 4XL og JAM pakket med følgende funktioner.

 • Holdbar vandafvisende belægning.
 • Ærmet liftkort holder.
 • Øjeåbninger under armene.
 • Høretelefonholdere i halsudskæringen.
 • Lynlås kængurulomme.
 • Dobbeltforet hætte.
 • Ekstra forstærkede tommelfingerhuller.

Få mere at vide om AJ Team Hood Black og andre produkter fra AfterJam Collective på virksomhedens hjemmeside!

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Afterjam Collective kan købes hos

Når du skal købe AfterJam Collective til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Afterjam

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort