Airhole

Hvem er Airhole?

Airhole er et brand som er opstået med det formål om at lave de bedste halsedisser til outdoor, og adventures. Tilbage i 2006 begyndte de at lave de første modeller af deres facemasks med teknologi i føresæddet. Der kan være vildt vejr ude i offpisten og oppe på bjergtoppene rundt i verden, der findes mange halsedisser hvor det kan være svært at trække vejret og det kan være svært i de tyndere modeller at holde varmen under voldsom kulde. Det var noget Chris Brown og Kale Stephens tænkte de kunne lave et produkt til og det blev så til Airhole. De laver kun halsedisser og er derfor også specialister inden for dette område.

Det mest kendte ved deres halsedisser er at de har et lille hul ved munden hvor man kan trække vejret igennem. En halsedisse kan fåes i flere forskellige modeller – Airtubes, Facemasks, Balaclavas, Airhoods og Tech Hats, som kan bruges på flere forskellige metoder vær enkelt. De kan justeres så de sidder strammere eller løsere.

Produkter fra Airhole

Halsedisser

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Airhole kan købes hos

Når du skal ud og købe Airhole halsedisse til skiferien, så kan du tjekke forretningerne nedenfor eller, se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort