Airofit

Historien – Airofit

Christian Tullberg Poulsen skabte Airofit med en idé fra sin ven, om at hjælpe atleter med at få adgang til åndedrætstræning og nyde fordelene ved åndedrætstræning. Airofit blev født i 2016 og begyndte at vokse i 2017 med en trænet vejrtrækningstilgang og en eksklusiv app, der giver “#StayABreathAhead” instruktioner. Airofit startede ved, at grundlæggeren trænede sin søn, som havde vundet et atletisk stipendium og ønskede drage fordelene ved åndedrætstræning, mens han var på skolen.

Sammen med nogle hyrede high-end ingeniører udviklede de ergonomisk designet udstyr til atleterne og fokuserede på avancerede teknologier. Tilgangen hos Airofit er at tilpasse vejrtrækningsteknikker, så de ikke påvirker ydeevnen negativt, samtidig med at de ændrer iltkoncentrationen i blodet og forbedrer de overordnede sundhedsmæssige fordele ved træning.

Københavns Universitet er en stærkt Airofit- partner inden for forskning og samarbejde.

Airofit har i øjeblikket hovedkvarter i København, Danmark, med yderligere kontorer verden over, herunder et i New York for at imødekomme betydelig markeds efterspørgsel efter deres produkter og tjenester.

Om Airofit

Airofit mission er ikke udelukkende for atleter alene, men for alle. Uanset om du er i svømmer, atletik, ski elsker, lider af astma eller KOL, eller løber tør for luft, mens du tager trapperne, har Airofit løsningen.

Det kan virke avanceret, men ligetil når du lige får teknikken på plads, hjælp og rådgivning er tilgængelig gennem deres avancerede app, der hjælper alle fra begyndere til sportsstjerner med at træne som en eliteatlet på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Airofit innovation begynder med at samle talentfulde specialister inden for teknik, design og videnskabelige studier i en intelligent kombination, der er respekteret som verdensklasse for deres unikke produkt.

Virksomheden opnår sine mål ved at skubbe grænserne for deres udvikling af produkter og design, konstant teste ved maksimal kapacitet med videnskabelig forskning for at være på forkant og sætte kunderne først.

Produkter fra Airofit

Virksomheden har en lille række produkter, herunder et par af eksemplerne nedenfor.

Airofit Pro

Verdens første innovative vejrtræknings træningsprogram er effektivt, risikofrit og stoffrit. Den kommer med en mobilapp. Den er designet til at øge lungekapaciteten, sænke stressniveauer og hjertefrekvens og hjælpe dig med at slappe af. De tre softwarekomponenter er en vejrtræknings-cardio-træning og en personlig udviklingskomponent. Det har følgende funktioner:

  • Kompatibel med både IOS og Android
  • 2 års garanti
  • Live vejledning og feedback
  • Personlig træningsplan

Airofit stativ

Dette stativ hjælper dig med at opretholde en opadgående hovedposition for at åbne dine luftveje for at undgå modstand i dine vejrtrækningsmuskler og reducere spytudskillelse. Airofit Tripod hjælper dig med at træne sundt og effektivt sammen med dens vifte af funktioner.

  • Den passer til smartphones med en maksimal bredde på 85 mm
  • Indeholder gratis forsendelse over hele verden
  • Har 2 års garanti
  • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Airofit kan købes hos

Når du skal købe en Airofit, så skal den købes på deres hjemmeside eller hos forhandlere, jeg har personligt ikke set dem i skibutikker endnu. Se “alle” skibutikker, her.

Airofit

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort