Alp n rock

Hvem er Alp n rock?

Alp N Rock, er et livsstilsbrand som er startet af en kvinde med en passion for bjergene og Fashion. Har du ikke set deres tøj, så tag et kig på det, det er lavet direkte til en skiferie med fokus på god stil og høj kvalitet af produkter. Sussanne Reich’s som har startet Alp n Rock har faktisk også lidt danske rødder. De donerer 10% af deres overskud til piger som ikke har de store chancer for at få en uddannelse, med deres donation er der endnu flere piger som kan komme i skole og få de rigtige værktøjer, så de kan få en uddannelse.

Deres design og kvalitet taler for sig selv, det er moderne designs med fokus på outdoor. Høj kvalitet koster også, derfor ser du også at deres sweatere koster fra 1500kr og opefter.

Produkter fra Alp n rock

Skijakker, Skiveste, Skiundertøj, Huer og mode tøj til Alpe livet.

Alp n Rock kan købes hos

Når du skal ud og købe Alp N Rock skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Alp n Rock

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Alp N Rock?

Det er at de er et luksus sport livsstils brand, der har særligt fokus på afterskitøj, til når du skal nyde et godt glas vin.

Hvor får Alp N Rock deres inspiration fra?

Det er Schweizisk design, med inspiration for miljøet omkring bjerge og skiløbs kulturen.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort