Alpenheat

Historien – Alpenheat

Virksomheden ALPENHEAT har været aktiv inden for varmeprodukter siden 1993. Hovedkvarteret ligger i Østrig, der er kendt for sin tekniske knowhow og gennemprøvede teknologi inden for fremstilling af varmekomponenter.

Om Alpenheat

Firmaet har altid fokuseret på at udvide sit produktsortiment og tilbyder i dag et bredt udvalg af varmeartikler, der imødekommer forskellige behov. Tanja Gragl overtog ansvaret for virksomheden i 2009 og fortsætter med at fokusere på strategisk udvikling og nye produktideer.

Når det drejer sig om opvarmede produkter, er ALPENHEAT specialist på området og er stolt af deres kompetence og ekspertise. Kunderne kan stole på, at de får kvalitetsprodukter, der er velundersøgt og udviklet af denne familiedrevne virksomhed.

Produkter fra Alpenheat

Virksomheden ALPENHEAT sælger forskellige opvarmede produkter, der imødekommer forskellige behov, såsom køling, opvarmede skihandsker, opvarmede skisokker, opvarmet skibeklædning, opvarmede produkter, skospidser og isolering. Handsker og sokker er nogle af de mest populære varer, som ALPENHEAT sælger. De er perfekte til at holde varmen i vintermånederne på ski.

Alpenheat Heated Gloves Fire-Ski

Hold dine hænder varme og lækre med Alpenheat Heated Gloves. Disse skihandsker er perfekte til skiløb, men kan også bruges til andre udendørs aktiviteter i koldt vejr. Handskerne har et Thinsulate-for for for ekstra varme, strikkede manchetter for at stoppe varmetab og en batteripakke, der passer i en særlig pose, som er integreret i handsken. Varmetråden rundt om fingrene og tommelfingeren varmer forsigtigt og hurtigt hele hånden og giver op til 6 timers varme. Handskerne er også vind- og vandtætte, hvilket sikrer maksimal beskyttelse i alt slags vejr. Opvarmningen kan nemt styres med trykknapkontakten uden for handsken.

Funktioner omfatter:

  • 100% polyester (tricot) materiale
  • Trykknapbetjening
  • Membran og polstring C140g
  • Foring af 100 % polyester
  • Fleksibel varmetråd

Alpenheat Heated Socks Fire-SkiSocks RC

ALPENHEAT opvarmede skisokker er den perfekte måde at holde dine fødder varme på pisterne. Merinoulden inde i sokken holder dine fødder behagelige og varme, mens det varmeelement, der er indlejret i sokken, giver varme i timevis. Sokkerne fås i fire størrelser og tre varmeindstillinger, så du kan finde den perfekte pasform og temperatur til dine behov. Batterierne er designet til faldende temperaturer, så du kan holde varmen hele dagen. Du kan oplade batterierne med et USB-kabel eller en stikkontakt, alt efter hvad der er mest praktisk. Desuden kan du justere varmeindstillingerne med en fjernbetjening.

Funktioner omfatter:

  • Carbon tråd varmeelement
  • Varmt, blødt åndbart materiale
  • Fjernbetjening
  • Tre varmeindstillinger

Alpenheat kan købes hos

Alpenheat sælges rundt hos rigtig mange forhandlere rundt i hele verden, særdeles Østrig. Herunder flere større online webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Alpenheat
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort