Alpina

Hvem er Alpina?

Alpina er et brand som har fokus på det til fødderne. Deres produkter et meget velkendte for alle der står på langrend, de laver støvler til langrend som er virkelige af høj kvalitet med fokus på teknologi også. De er sponsorer og har massere af ambassadører inden for langrend, deres nyeste Elite 3.0 skistøvle som er designet til folk i eliten har taget flere første pladser rundt omkring i verden.

De laver også skistøvler til alpint skiløb, deres støvler er til all mountain og til mange af dem der blot tager på skiferie et par gange om året, deres flex er ikke så højt og dermed er det en støvle som mange nybegyndere vælger at købe.

De har flere gode teknologier de arbejder med og de har blandt andet lavet en funktion i deres støvler som hedder Intemp som er et batteri i deres støvler der kan tændes så man holder fødderne varme. Easy Entry System, det siger lidt sig selv, det gør det nemt for dig at komme i støvlerne med dette nye system.

Produkter fra Alpina

Skistøvler til All Mountain, Skistøvler til Junior, Langrendsstøvler, Rulleskistøvler, Ski til alpint, Ski til langrend, Skistave til begge dele, Cover til dine langrendsstøvler, Støvler til vandring, hiking, trekking og jagt.

Alpina kan købes hos

Når du skal ud og købe Alpina fodtøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Alpina

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem står bag Alpina?

UVEX Sports Group, har købt Alpina Sports.

Er Alpina stadig et kendt skibrand?

Ja, det er de, dog er der kommet andre spillere på markedet – som har taget positioner fra Alpina.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort