Alps and Meters

Historien – Alps & Meters

Brandet begyndte i Europas bjerge og blev designet i New England, USA, Alps and Meters er et mærke, der hylder alpinesportens tidløse traditioner. Virksomheden blev født ud af en kærlighed til sporten og et ønske om at skabe tøj, der ville afspejle den rige historie af bjergsporten og oplevelser forbundet med den.

Om Alps and Meters

Alps & Meters tøj er designet med både funktion og stil i tankerne. Brugen af ​​naturlige materialer, klassiske konstruktions teknikker og moderne teknologier resulterer i tøj, der er både teknisk og stilfuldt. Det er det perfekte valg for dem, der ønsker at nyde det bedste fra begge verdener – traditionen for sporten og ydeevnen af ​​nutidens sportstøj.

For dem, der sætter pris på de enkle ting i livet, er Alps & Meters et perfekt valg. Mærkets fokus på traditionelle værdier og dets forpligtelse til at skabe produkter, der er både praktiske og attraktive, gør det til et godt valg for alle, der elsker den alpine sport.

Produkter fra Alps and Meters

Alps & Meters sælger vinterovertøj, strik, sportstøj og væsentlige ting til mænd og kvinder. Virksomhedens produktlinje omfatter skirygsæk, jakker, bukser, skjorter, trøjer og meget mere.

Cashmere Ski Race Knit Sports Club Sweater

Denne Ski Race Knit “Sports Club” – sweater er lavet af 100% italiensk kashmirgarn og hylder arven og traditionen fra nogle af de mest ikoniske skiløb i historien. Hvert ærme er prydet med åbningsåret for et andet løb – Vasaloppet Cross Country Race (1922), Mount Moosilauke Carriage Road Race (1927) og Mürren Inferno (1928) – og farverne på sweateren er inspireret af hver begivenheds oprindelsessted. Denne klassiske striktrøje holder dig varm og stilfuld hele vintersæsonen.

Nogle af trøjens funktioner inkluderer:

  • 100 % ren mongolsk kashmir
  • Ribbet albuedesign
  • Skræddersyet krop for komfort
  • Hele ærmer

US Ski Team Alpine Rygsæk

Alpine Rygsækken fra Alps & Meters er en robust, pålidelig rygsæk designet til nordiske skiløbere, der tager på ture gennem bjergene. Den har et US Ski Team badge i rig chenille og er perfekt til at bære forsyninger og udstyr på lange ture i fx. offpist. Den alsidige pakke kan også bruges til andre udendørs aktiviteter såsom vandreture og camping. Den er konstrueret af holdbare materialer og kommer med masser af rum og lommer til opbevaring af alt dit udstyr.

Andre funktioner i denne rygsæk omfatter:

  • Formede, polstrede skulderstropper
  • Polstret bagpanel
  • Indvendige organisator lommer
  • Sikkerhedsudstyrs lomme til fx. skovl
  • Sidestropper til ski, til fx touring

Alps and Meters kan købes hos

Alps & Meters er et sandt Amerikaner brand, de har selv 2 flagskibs butikker i Deer Valley og Boston. De har mere end 60 forhandlere rundt i staterne. Se “alle” skibutikker, her.

Alps and Meters

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort