Amundsen Sports

Historien – Amundsen Sports

Da Almandin, en af virksomhedens medstiftere, rejste til Sydpolen, gjorde han det ved at tage lektioner fra inuitterne om, hvordan man overlever i koldt vejr. Han udforskede også banebrydende teknologi på det tidspunkt (1911).

Roald Amundsen var i stand til at springe hurtigere fremad med sin udforskning, baseret på denne afvisning af at acceptere status quo. Udstyret med nøjagtighed og grundig forplanlægning stod han adskilt fra andre opdagelsesrejsende.

Inspireret af en række færdigheder stillede Jørgen Amundsen, en industriel designer, spørgsmålstegn ved, hvordan folk i dag klæder sig til deres udendørsaktiviteter. Det ser ud til, at markedet havde glemt væsentlig viden, bygget gennem århundreder.

Jørgen ville gerne gøre noget ved sportsbranchen og henvendte sig til Erik Friis. Erik og Jørgen havde konkurreret i samme skiklub og taget på ture i Patagonien. Efter Eriks accept af udfordringen grundlagde de Amundsen Sports i Oslo Norge i 2009.

Om Amundsen Sports

Amundsen Sports er en virksomhed, der bruger Roald Amundsens sind og logik til at skabe produkter, der fremmer eventyr. De bruger avancerede funktioner, avancerede materialer og deres egne traditioner for at holde sig ajour med de nyeste trends.

Virksomheden, der tager forskning fra gamle opdagelsesrejsende med ombord, giver folk både frihed og vejledning, når de har at gøre med bentøj.

De spænder fra hverdagsting i forskellige farver til neopren våddragter til begyndere, der begynder at spare dig penge inden for få timer. For dem, der søger eventyr eller blot ønsker noget andet, har de alt, hvad du har brug for dækket!

Produkter fra Amundsen Sports

Amundsen Sports tilbyder en bred vifte af produkter, herunder knickerbockers, anorak & jakker, bukser, trøjer, skjorter, shorts, sokker, solbriller, bandanas osv., til alle årstider og køn.

Nogle af Amundsen Sports-produkter omfatter:

Amundsen Peak Knickerbockers

Denne Knickerbocker er deres første. Den blev lavet til deres Antarktis Ekspedition i 2011, og fik sit navn, da den beskyttede virksomheden under den første bestigning af Amundsen Peak.

Det er buks som går lige ned til starten af skinnebenet, hvor du så kan få noget overtræk til at sætte omkring skinnebenet.

Vi kan frimodigt sige, at denne Knickerbockers er den første tekniske model af sin art. Den er perfekt til skiture og ekspeditioner, og du kan bruge dem til mange formål.

Knickerbockers er en mere fornuftig mulighed end bukser, med samme følelse af komfort, men bedre beskyttelse med fire-vejs stretch og vandtæthed.

Nogle karakteristiske træk ved Amundsen Peak Knickerbockers inkluderer:

  • Vandtætte lynlåse
  • Omhyggeligt forseglede sømme
  • 5 lynlåslommer
  • Ventilation på siderne med mesh-for
  • 000 mm vandsøjle
  • Integrationssystem ved knæmanchetter
  • På venstre lår er der et Amundsen Peak-plaster

Amundsen Sports kan købes hos

Amudsen Sports produkter sælges rundt i hele verden, dog er de størst i Sverige, Norge og USA – men findes også i mange andre store skilande. Se “alle” skibutikker, her.

Amundsen Sports
Amundsen Sports

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort