Vælg en side
Apex

Hvem er Apex?

Apex skistøvler er grundlagt i Golden, Colorado i USA tilbage i 2006, af en veteran i branchen Roger Neiley, som har været tidligere hos Quicksilver og Flow Sports. De har lavet en helt unik skistøvle, som er anderledes fra andre skistøvler i branchen, du kan sammenligne den med en snowboardstøvle, da du kan tage den ud af alt det der gør en skistøvle stiv. Det gør at den støvle fra Apex er nemmere at gå rundt i og at dobbelt BOA snørre systemet kan spændes mere end i mange andre skistøvler, da støvlen du kan tage ud af skellet sidder tættere på foden.

Som de selv beskriver det er det en støvle i højeste kvalitet til alt terræn, god komfort og varm fra start til slut på dagen. Den er nem at gå i og optimere din performance på pisten.

Støvlen fra Apex er dog også i den dyre ende. I England har de dem flere steder og du kan også finde dem få steder i de Franske Alper, ellers skal du købe dem i USA, Canada eller online.

Produkter fra Apex

Skistøvler

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Apex kan købes hos

Når du skal ud og købe skistøvler fra Apex til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Apex