Aphex

Historien – Aphex Gear

Aphex Gear har været i fokus omkring – solbriller, skibriller og snowboardbriller i næsten ti år. Hvert stel er håndlavet af førsteklasses materialer, inklusive titanium og kulfiber i stel og Patagonia nanofiberskaller i nogle af deres polariserede linser.

Virksomheden har også en række linsemuligheder med forskellige typer, der passer til specifikke behov eller smag, såsom høj kontrast, klar/nærsynet/beskyttende linsekombination til cyklister, der bruger cykelbriller.

Aphex Gear, kan købes hos: SnowINN, Aphex Gear

Om Aphex Gear

Aphex Gear opnår deres mission gennem overlegen teknologi, innovativ markedsføring og løsninger og tydeligt grafisk design på deres briller. Aphex Gear – glassene betragtes som industriledere inden for svagt lys og UV-beskyttelse, optisk klarhed og anti-dug-teknologi – hvilket gør deres solbriller perfekte til enhver aktivitet, hvor blænding eller falmning er et problem.

Aphexs brug af state-of-the-art materialer, herunder titanium fra ballistisk kvalitet til letvægtsmateriale, gør produktionsprocessen til en leg.

Hvert stel gennemgår omfattende tests lige fra optisk laboratorieanalyse til den virkelige verden funktionalitet på faktiske snowboardere!

Produkter fra Aphex Gear

Aphex Gear laver skibriller, crossbriller, solbriller og stropper. Nogle af Aphex Gears produkter inkluderer:

XPR Matt Black- Revo Blue Snow Goggle

XPR Matt Black – Revo Blue skibrille har fuld ansigtsdækning og en patenteret XPR+ linse. Den har et justerbart næsestykke, der kan fjernes, hvis det er nødvendigt, og ikke-ridsende linser, som virksomheden hævder er 5x stærkere end typiske polycarbonatlinser, der er testet på forbrugerbrillemærker. Holdbare nylonstropper inkluderer bløde grosgrain-puder for komfort til alle årstider, inklusiv tilbehør til skiture eller snowboarding for at beskytte din hjelm mod ridser.

Andre fremragende funktioner i XPR Matt Black – Revo Blue Snow Goggle inkluderer:

  • Revo blå linse
  • Blackstrap
  • Ekstra-linse gul
  • Fremstillet af let, hårdt gummi, er det nemt at rengøre med en blød svamp eller klud. De understøtter ikke skibrillernes låsering på remmen, så du bør tage dine forholdsregler for sikkerheden
  • 100% vandafvisende

Frame Kepler Black

Frame Kepler Black er Aphex Gears nyeste snowboardbrille. Denne model slutter sig til en goggles serie, der fokuserer på Snowboarding, Freeskiing og Ski Touring i Aphex Technology-serien.

Aphex Technologies har designet disse stel til at opretholde de højeste standarder og samtidig opretholde et ekstremt højt komfortniveau for dine øjenbærbare enheder (herefter – EWD’er). Frame Kepler er kompatibel med OS skihjelme, så du kan køre uden ubehag på hele turen.

Andre funktioner i Frame Kepler Black inkluderer:

  • Justerbar næse stykke for en behagelig pasform
  • Kompatibel med hjelme i alle størrelser i denne serie, kan du eventyr og ride uden smerte eller ubehag under din tur

Aphex Gear kan købes hos

Aphex Gear holder til i Holland, og sælger deres produkter via deres egen hjemmeside. I og med de har forskellige straps til dine skibriller at vælge mellem, så er det bedst at købe dem på deres webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Aphex
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort