Vælg en side
Arbor

Hvem er Arbor?

Arbor har siden 1995 lavet boards med fokus på genanvendelse af materialer og kontruktions muligheder. Deres fokus har altid lagt i snowboardere og skateboardere samt de gode oplevelser vi søger med naturen. Med deres tanke omkring genanvendelse af materialer, blev de set på som hippier tilbage dengang de blev grundlagt, i dag er der mere respekt for dem rundt i miljøet.

Jeg personligt er helt tosset med looket på deres snowboard, træet giver bare et snowboard et helt unikt look. Som ikke ligner alle andre snowboards i branchen. De laver Split board, Rocker og Camber boards. Deres snowboards og bindinger er til meget fornuftige priser.

Produkter fra Arbor

Snowboards, Snowboard Bindinger, Skate, Støvler og Sko, Tasker

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Arbor kan købes hos

Når du skal ud og købe Arbor snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Arbor