Arcade

Hvem er Arcade?

Arcade vil gerne ændre måde vi tænker på omkring belter. Belter skulle designes med en bred vifte af bredre funktioner, som at det holder længere, mere slidstærkt og selvfølgelig mere komfortabel. De laver en masse forskellige modeller, alt efter hvilken situation beltet skal bruges. Alle deres belter har custom fit og god flexibilitet.

Prisen på et belte fra Arcade ligger på omkring 200 kr.

Produkter fra Arcade

Belter og seler.

Arcade kan købes hos

Når du skal ud og købe Arcade belter eller seler til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Arcade Belts

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Arcade Belts?

Det er at der er stræk i som gør dem gode til ”life in motion”. Altså til fx ski, snowboard, klatring, vandring og anden aktiv aktivitet udendørs.

Hvorfor skal man bruge belt til skibukser?

Det er bestemt heller ikke alle der skal det, nogle bukser har også et smart system hvor du kan spænde dem i buksen i sig selv. Men billigere modeller af skibukser, kan godt falde ned, her er det smart at købe et bælte som netop har stræk i sig.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort