Arctica

Hvem er Arctica?

Artica er et skiwear brand, som producerer skitøj til børn, damer og mænd. Det er et Amerikansk brand, du finder ikke Artica i mange butikker i Europa, men i USA finder kan du finde deres produkter på næsten alle skidestinationer. Deres produkter ligger i et fornuftigt prisleje når vi snakker skiudstyr. Skal du have en racedragt, så er det et af de brands der sælger dem billigst, helt ned til omkring 2000.- – Er de på tilbud kan de fås ned til 1000.-.

Produkter fra Arctica

Halsedisser, Racedragter, Skijakker, Veste, Skibukser, Træningsshorts, Skihandsker, Skiluffer, Skihuer, Belter.

Arctica kan købes hos

Når du skal ud og købe skiudstyr fra Arctica til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Arctica

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Arctica kendt for i skimiljøet?

Det er deres race dragter, som særligt mange lokale som går på en skiskole nyder godt af. Det er typisk dem som står ned af de her slalom pister som står med de her dragter, da de nærmest er limet til kroppen.

Hvem køber Arctica skiovertøj?

Det gør som dem som gerne vil have det enkle, de har masser af farver.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort