armada

Hvem er Armada?

Folkene bag Armada ski er folk fra skimiljøet som gerne vil lave noget anderledes for freeskiing. De startede tilbage i 2002, med at få produceret og designet de første freestyle ski. Tanner Hall var blandt stifterne og siden har der været rift og deres brand, flere professionelle skiløber bruger netop ski fra Armada, blandt andet, Henrik Harlaut som de fleste nok kender fra X-games.

I dag laver Armada andet end blot ski, de laver nemlig ski, skijakker, skibukser, skihandser, huer, ski undertøj og meget mere. Dog vil deres trækplastre altid være deres super lækre ski.

Armada sælger ski til dig der eller freestyle, pipe og offpist. De har nogle af de bedste ski til netop dette formål.

 

Produkter fra Armada

Ski, skijakker, skibukser, skihandser, huer, ski undertøj og meget mere.

Amarda kan købes hos

Når du skal ud og købe Armada skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Armada logo gul
FAQ – Spørgmål til Armada Skis

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvilke professionelle skiløbere er en del af Armada?

Armada har velkendte navne som Tanner Hall og Henrik Harlaut, som en del af deres team. Derfor vil du kunne se Armada se under X Games.

Hvornår startede Armada Skis?

De grundlagde virksomheden tilbage i 2002 i Truckee, Californien i USA.

Laver Armada Skis også snowboards?

Nej, de holder sig til udelukkende at lave ski og udstyr dertil.

Producere Armada Ski udelukkende ski?

Nej, de laver også bindinger, skistave, skind til touring samt tasker.

Herudover laver de skiwear til dame og herre, i alle former, dog med fokus på skiløb. De laver alt fra skijakker, skibukser, facemask, skiundertøj, ski hoodies og meget mere. 

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Armada