Ashbury Eyewear

Historien – Ashbury Eyewear

Ashbury Eyewear blev startet i 2007 af brødrene Lance og Mike Hakker og en professionel snowboarder, Nima Jalali , med fokus på at lave fantastiske produkter, der havde en rimelig pris. Kort efter det fornyede de sig, for at imødekomme efterspørgslen efter ekstra brede briller/ski goggles.

Ashbury Eyewear har siden lavet briller med forskellige overfladebehandlinger og visse tidstestede materialer, hvor den nuværende produktlinje er produkter som (skibriller og solbriller) til at skille sig ud.

Ashbury Eyewear, kan købes hos: Blue Tomato, Ashbury Eyewear

Om Ashbury Eyewear

Ashbury Eyewears mission er at lave fremragende og funktionelle produkter, der får kunderne til at bruge netop deres goggles, mens de støtter op omkring industrien ved at have samarbejder med professionelle atleter. Passionen bag mærket og kærligheden til snowboarding er grundlaget for alt, hvad de laver.

Ashbury Eyewear-teamet har en omfattende baggrund i snowboardindustrien. De har hjulpet med at køre for adskillige ski brands som K2, Head og Volcom og sponsoreret ryttere som Greg Minnaar og Nima Jalali. Lance Hakker har også kørt i Tour de France – Mountain Bike Series med et par hold, inklusive Total Control Pelforth – Trek Bicycle Corporation Women’s Leggings.

Virksomheden kan prale af partnerskaber med deres sponsorer såsom K2, Volcom og Theeverest longboard mounts. De er også sponsoreret af et store navne indenfor frame teknologi: Rock Shox.

At have hovedkvarter i Squamish, Canada, giver dem mulighed for at samarbejde om produkter med forskellige producenter i hele vintersæsonen, hvilket giver dem adgang til kunder, der har brug for kvalitets snowboardbriller, selv under dårlige vejrforhold.

Virksomheden arkiverer sine mål gennem produkthistorien, der viser alle de væsentlige milepæle gennem tid og begivenheder (såsom sponsorering), som Ashbury har været en del af siden starten. Gennem dette stræber Ashbury Eyewear efter at holde sig opdateret med innovationer inden for design og materialer for at bevare sit ry for at lave produkter af høj kvalitet uden at bryde sine kunders pengepung eller miste fart på udvikling af nuværende modeller.

Produkter fra Ashbury Eyewear

Virksomheden har en lang række produkter fra solbriller, skibriller, facemasks og linser.

The Blackbird – Black Triangle

The Blackbird er en no-nonsense snowboardbrille med et tidløst og klassisk steldesign og en luksuriøs læderindpakning.

Med sine to linser er Blackbird-brillen perfekt som all-around skibrille, hvilket gør den fantastisk til alle forhold på pisten.

Blackbird er gået sammen med K2 for at skabe en ultimativ snowboardoplevelse. 

  • Anti-ridse behandling
  • Flad linse
  • Sort/smoke linse
  • 100% UV-beskyttelse
  • Multi-density hypoallergisk ansigtsskum

Hornet Lenses

Disse linser er kompatible med alle Hornet-modeller og er lavet til alle årstider. Linserne er lavet med en kop/visir for ekstra beskyttelse, der hjælper riders med at undgå den sædvanlige linsedugge og ridser.

  • Høj-performance gel linse
  • Anti-ridsebehandling for at minimere dug og ugunstige forhold for konstant klarhed i synet under hele dagen, sammen med et kop-/visirdesign, der beskytter dine linser mod for store ridser på de indvendige kanter, når du kører under ekstreme vejrforhold
  • Gennemsigtige flade spejllinser er eksplicit designet til solrige dage i efterårs- og forårssæsonen i skiløb, når skiers har brug for UV-beskyttelse uden at forstyrre

Ashbury Eyewear kan købes hos

Når du skal købe et par solbriller eller ski goggles, så skal de købes på deres hjemmeside eller hos forhandlere rundt i verden, jeg har personligt ikke set dem i skibutikker Danmark. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Ashbury Eyewear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort