Athalon

Athalon: Tasker til skisport, golf og Harley-Davidson

Athalon, der blev grundlagt i 1973 i Denver, Colorado, USA, er kendt for at producere tasker til skisport, golf og Harley-Davidson. Med næsten 50 års erfaring i branchen har Athalon bevist sin dedikation til at levere højkvalitets tasker, der er gennemtestet, komfortable og brugbare.

Athalon støvletaske med varme

Denne støvletaske fra Athalon er designet til at holde dine støvler varme og tørre, mens du transporterer dem. Tasken er udstyret med et varmelegeme, der kan tilsluttes en stikkontakt eller et bilbatteri for at holde dine støvler varme under transport. Den er også udstyret med et stort rum til opbevaring af hjelm, handsker og andre småting.

Fordele ved Athalon støvletaske med varme

 • Holder støvler varme og tørre under transport

 • Stort opbevaringsrum til hjelm, handsker og andre småting

 • Kan tilsluttes en stikkontakt eller et bilbatteri

Athalon skitaske

Athalon Skitaske er en slidstærk og praktisk taske til transport og opbevaring af ski. Tasken er designet til at beskytte dine ski mod ridser og skader og har plads til et par ski op til 190 cm i længden. Tasken har også en ekstra lomme til opbevaring af skistave.

Fordele ved Athalon skitaske

 • Beskytter ski mod ridser og skader

 • Plads til ski op til 190 cm i længden

 • Ekstra lomme til opbevaring af skistave

Athalon snowboardtaske

Denne snowboardtaske fra Athalon er designet til at beskytte dit snowboard under transport og opbevaring. Tasken er fremstillet af slidstærkt materiale og har en polstret inderside for at beskytte dit snowboard mod stød og skader. Tasken har også en ekstra lomme til opbevaring af handsker og andre småting.

Fordele ved Athalon snowboardtaske

 • Beskytter snowboard mod stød og skader

 • Slidstærkt materiale og polstret inderside

 • Ekstra lomme til opbevaring af handsker og andre småting

Athalon rejsetaske/rejsekuffert

Athalon Rejsetaske/rejsekuffert er en robust og alsidig taske til rejsende, der kræver plads og organisering til deres ejendele. Tasken er udstyret med flere rum og lommer, der gør det nemt at holde styr på dine ting. Den har også hjul og et teleskopisk håndtag, der gør det nemt at transportere tasken gennem lufthavne og andre offentlige steder.

Fordele ved Athalon rejsetaske/rejsekuffert

 • Robust og alsidig design

 • Flere rum og lommer til organisering af ejendele

 • Hjul og teleskopisk håndtag for nem transport

Athalon golftaske

Athalon golftaske er en stilfuld og funktionel taske til opbevaring og transport af golfudstyr. Tasken er fremstillet af slidstærkt materiale og har flere rum til opbevaring af golfkøller, bolde og andet tilbehør. Den har også en aftagelig skulderstrop og en polstret bærehåndtag for nem transport på golfbanen.

Fordele ved Athalon golftaske

 • Slidstærkt materiale

 • Flere rum til opbevaring af golfudstyr

 • Aftagelig skulderstrop og polstret bærehåndtag

Athalon tasker til sportsklubber

Athalon producerer også specialdesignede tasker til sportsklubber og hold. Disse tasker kan tilpasses med holdets logo og farver og er ideelle til transport og opbevaring af udstyr til træning og kampe.

Fordele ved Athalon tasker til sportsklubber

 • Tilpasset med holdets logo og farver

 • Ideel til transport og opbevaring af udstyr

 • Høj kvalitet og holdbarhed

 

Produkter fra Athalon

Støvletaske med varme, Støvletaske, Skitaske, Sæt med ski og støvletaske, Snowboardtaske & Rejsetaske/rejsekuffert.

Athalon kan købes hos

Når du skal ud og købe Athalon opbevaringstasker til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Athalon

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Athalon?

Det er at de laver tasker, særligt til sports som ski og golf, herunder støvle og skitasker. Derudover er det deres samarbejde med Harley Davidson, hvor de laver tasker for dem med deres logo på.

Hvor får Athalon lavet deres tasker?

Det gør de på deres fabrik i Denver, Colorado. De har lavet tasker siden 1973, og blev kendt som det mest kendte mærke når man tænkte på skisport tasker i USA tilbage i 70’erne.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort