ATK Bindings

Historien – ATK Bindings

ATK Bindings blev grundlagt i 2007 af Giovanni Indulti, og de holder til i i Fiorano Modenese, i hjertet af den berømte Motor Valley, Italien. Motor Valley er berømt for høj innovation, konstruktion og udvikling af højkvalitets mekaniske produkter, som også bliver eksporteret til andre lande.

ATK Bindings, kan købes hos: SnowINN, ATK Bindings

Om ATK Bindings

ATK Bindings er en massiv bidragsyder til skiløb mere bekendt skibindinger og har være med til at revolutionere verdenen for skiløb ved at producere udstyr af høj kvalitet og sponsorere professionelle skiløbere. ATK har opnået en enorm succes på grund af massiv innovation og investering i forskning, fra produktionsmetoder til udforskning af nye patenterede systemer.

Virksomheden udfører alle produktionsprocesser i Italien, mens de er opmærksomme på detaljerne i alt, hvad de laver.

ATK bindinger er sand håndværk og sans for detaljer findes hos deres sponsorer. Hele mærket er blevet udført gennem ekstraordinær performance på toppen af alpine- og snowboard bjerge, fra Bode Miller selv, der brugte en ATK-airbag i flere år, til Yuki Kaddua (fætter til Jeremy) Takao Katos første verdensmedalje med en fuldt integreret Air-net binding, som ikke engang havde noget patenteret system, men stadig vandt sølv i en Freeride konkurrence.

Virksomheden opnår sin mission gennem intenst teamwork, innovative løsninger, højkvalitets og utrolige gode produkter, som er gennemtestet og at være fremragende i alt, hvad de foretager sig.

Produkter fra ATK Bindings

ATK Bindings har en række produkter, lige fra bindinger, tilbehør, reservedele, reparationssæt, stang- og skitasker til andre ski/snowboard-relaterede produkter. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

ATK Rolling In System

Rolling In System er et ATK patenteret system lavet af titanium materiale, der giver en utrolig styrke, kraft og holdbarhed.

  • To små børster af hærdet stål (0,4 mm sektion)
  • Ekstremt hårdfør af natur, de holder fjederholderen ren og forhindrer friktion af snorene
  • Højkvalitets fjedertråd (snor) med et unikt beskyttelsesdæksel forhindrer kuldeslag og slid. Kontakten er lavet mellem hårde klasse 303 rustfrit stålstykker, hvilket giver større konsistens i ydeevne end traditionelle bronzebøsninger

Touring Ski Brake

Touring Ski Brake, der fås i forskellige størrelser, er en ATK-udviklet skibremse specielt til touring skiløb, twintip med camber. 

  • Topkvalitet og ekstrem lysstyrke (80g)
  • Elastisk glidepude, der rører ved støvlerne
  • God til uphill og downhill

Race Heel Cover fra Sl W 2011-2012

Race Heel Cover til Sl W 2011-2012 er et slidstærkt hælbetræk, der bruges på fodstropper. Det beskytter skistøvlen mod enhver snavspåvirkning. 

  • Orange race hælbetræk
  • To nylonskiver
  • To hælkappeskruer T10
  • 2 U-fjedre spændebesætninger

ATK Bindings kan købes hos

Når du skal købe ATK Bindings til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
ATK Bindings

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort