Atlas

Hvem er Atlas?

Atlas er et ældre brand som startede tilbage i 1990. Det blev startet af Perry og Jim, som startede med et Stanford projekt med at lave de mest tekniske snowsko. Efter det gik godt, startede de Atlas ud fra 2 principper.

Bedre teknologi skaber bedre oplevelser for udendørsentusiasten.

Lave et par snesko som går udover at få nogle ambassadører til at bruge det.

De har en dedikation for wintervejret og bjerge. De har 19 patenter så der kommer sikkert noget nyt fra dem i fremtiden.

Produkter fra Atlas

Snowshoes til backcountry, all mountain, trail walking, speed og apex. Taske til snowshoes, Stave til at gå med.

Atlas kan købes hos

Når du skal ud og købe Atlas snowshoes til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Atlas Snow Shoe

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem laver de bedste snesko til at vandre med på skiferien?

Atlas Snow Shoe, er et velkendt brand, som udelukkende fokuserer på at lave snesko. Så man kan gå i sneen og opleve naturen, hvis man fx ikke er til alpin eller langrend – eller man er blevet ældre og ikke kan holde til det.

Hvad har Atlas Snow Shoe med K2 af gøre?

K2, har opkøbt Atlas Snow Shoe, for at være med på bølgen omkring de her snesko til at vandre med i bjergene. De ejer blandt andet også Line Skis, Madshus som laver langrend produkter, Ride som laver snowboards – ja de ejer en hel del brands indenfor vintersport.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort