Atomic normal

Hvem er Atomic?

Atomic er er meget velkendt skibrand. Atomic er et skibrand som mange danskere kender til, deres ski bliver udlejet mange steder fra danske ski butikker og også i udlandske ski butikker.

Atomic laver ski til alpin, park og pipe, powder, touring og langrend. Deres ekspertise ligger i at lave ski og udstyr dertil.

Deres mission er at give alle skiers den bedste mulige oplevelse. Godt udstyr giver dig en bedre skioplevelse. Godt skiudstyr gør at man føler sig klar på at prøve mere og udfordre sig selv. Så hvad ens nieveau er, så kan man blive bedre.

Produkter fra Atomic

Alpin ski, park og pipe ski, touring ski, langrend ski, ski bindinger, ski støvler, ski hjelme, skibriller, ski stave, rygskjold, skirygsæk, skijakker, skibukser, skihansker.

Atomic kan købes hos

Når du skal ud og købe Atomic skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Bluetomato logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Atomic normal
FAQ – Spørgmål om Atomic

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Atomic ski gode?

Atomic ski er i top klasse, der er en grund til deres ski sælges over hele verden. Med et par Atomic ski er du klar til at overtage pisterne.

Hvem står bag Atomic?

Amer Sports stod bag Atomic Skis, som blev i 2019 opkøbt af Anta Sports for 4,6 milliarder dollars. Derfor Anta Sports.

Hvornår blev Atomic grundlagt?

Atomic blev grundlagt tilbage i 1955, i Østrig.

Skal nye Atomic ski have en omgang voks?

Mange ved ikke hvor længe en ski har stået på et lager eller i en butik, derfor anbefaler vi at man får dem vokset inden man rammer pisterne – for at få den bedste oplevelse.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra atomic