Vælg en side
Auclair

Hvem er Auclair?

Auclair er et mest kendt handskebrand i USA og Canada. Auclair trækker tråde helt tilbage fra 1945 hvor de begyndte i Canada med at lave skihandsker.

”Where the great outdoors is more than an escape. It’s a calling. Where the world sees a mountain, we see black diamond trails. Where others see a forest, we see off-road bike paths and running tracks.”

De laver verdensklasse skihandsker, de har blandt andet ”Max Parrot” som man måske kender fra X-Games. Som har lavet en hel kollektion sammen med Auclair.

Inden for langrend / cross-country er der Alex Harvey som har vundet 5 medaljer i FIS World Championships. Ham har de selvfølgelig også lavet en serie med, med handsker som er gode til langrend.

Produkter fra Auclair

Skihandsker/skiluffer til – race, all mountain, performance. Letvægts tynde handsker til både løbe og varme dage på pisterne.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Auclair kan købes hos

Når du skal ud og købe Auclair skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort