Bataleon sort

Hvem er Bataleon?

Bateleon ”Smile! It’s snowboarding”, de laver nogle virkelig lækre snowboards, hvor du ikke går på kompromis med noget. Alle deres board bliver produceret i Østrig. Prisen for et board starter ved de 3000 kr og en af deres bindinger kan fåes til omrking 1300-1500 kr.

Bataeleon, er meget seriøse omkring det at være innovative, og det må man bare sige de er, du har udviklet det der hedder ”triple base technology” som skal gøre det mere enkelt for snowboarderen at stå på boardet over hele pisten og uden for. Det giver dig en bedre oplevelse på prisen.

Produkter fra Bataleon

Snowboard, splitboards, skijakker, skibukser, skihandser, huer, ski undertøj og meget mere.

Bataleon kan købes hos

Når du skal ud og købe Bataleon skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Bataleon logo sort
BNAboardshop.dk logo
FAQ – Spørgmål om Bataleon SNowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Bataleon kendt for?

Bataleon er kendt for deres 3BT, også kendt som deres Triple Base Technology patenterede snowboard teknologi. 

Hvor længe har Bataleon lavet snowboards?

Jorgen Karlson startede Bataleon tilbage i 2000.

Hvem ejer Bataleon?

Bataleon blev startet af Jorgen Klarson, Jorgen Klarson ejede også Lobster Snowboards samt Switchback Bindings, som alle lå under “Low Pressure Studio” firmaet. 

Nidecker har opkøbt aktie majoriteten i Low Pressure Studio og ejer derfor Bataleon.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Bataleon