BCA

Hvem er BCA?

BCA startede tilbage i 1994, med et fokus på at rede liv i bjergene med gode produkter som kan hjælpe entusiaster med følgende produkter som er gode til offpist. Blandt andet airbag, radioer, skovle og stave til at måle.

Det kræver træning at bruge deres produkter, når man skal på offpist tager man nærmest altid guider med som kender områderne og er kendt med hvad der kan ske i områderne. Dog er det altid op til en selv at have sit udstyr i orden. BCA laver produkter udelukkende til offpist. De har over 25 års erfaring og er et velkendt brand hvis du spørger folk som tager på offpist ture.

Produkter fra BCA

Avalanche Transceiver, Avalanche Checker, Stave til at måle med, Skovl, Ræb, Avalanche Airbag, Rygsække, Radio,  Study kit, Skistave, Sne sav og wax.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

BCA kan købes hos

Når du skal ud og købe BCA offpistudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort