Beany Sport

Historien – Beany Sport

Beany Sport blev grundlagt i Olympia, WA, i 1993 af Roman Blazek. Virksomhedens karakteristiske “B”-logo kan findes på over 75% af alle virksomhedens produkter. Beany Sports-mærket var banebrydende, ikke kun en komplet serie af snowboardstøvler, men også beklædningsgenstande og tilbehør rettet mod kvinder ud over mænd; mange af disse var endda designet specielt til kvinder.

I dag er siger de mod at lave cykler, snowboard og ski, samt grej dertil. Deres priser er til super gode priser hvor alle kan være med.

Om Beany Sport

Beany Sport sigter mod at skabe snowboard, skiudstyr, cykler og tilbehør, der opfylder eller overgår behovene hos både professionelle atleter og kvindelige sportsentusiaster.

Virksomhedens mission er at tilbyde sportsprodukter af høj kvalitet til unge på denne lange og ujævne rejse ind i modenhed. Udstyr, der giver det, de har brug for, og som imødekommer deres fysiske begrænsninger. Noget der opmuntrer unge til at udvikle deres evner endnu mere og få selvtillid, er ved at give dem mulighed for at udforske frit og handle uden begrænsninger. En af deres nærmeste venner vil være deres udstyr.

Beany Sport opfylder deres mål gennem højkvalitets ydeevne og håndværk, massiv innovation, brug af overlegne materialer og overholdelse af de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkter fra Beany Sport

Beany Sport laver snowboards, ski og cykeludstyr. Nogle Beany Sport-produkter inkluderer:

Beany Coco Snowboard

Beany Coco er et af de mest legende boards, der findes for unge snowboardere, der nyder at stå både på pister og i snowparks. Dette board har en næsten freestyle-følelse på grund af dets nul FLAT bøjning. Den er nem at køre og har flere personligheder. Takket være COCO vil dit barn føle sig hjemme på enhver pist.

Nogle unikke funktioner ved Beany Coco snowboard inkluderer:

  • Twintip form
  • Biaksial laminering
  • Flad profil
  • Sidevægskonstruktion

BEANY TRAFIC SKI + VIST JUNIOR 45 BINDING

Fra 2 til 6 år har de flotte fuld træ ski. Begyndere vil sætte pris på trafic ski. De hjælper med at carve af buer og bliver siddende. Skiløb under mere udfordrende forhold, hurtig og dynamisk kørsel og den første smag af slalomløb, er alle mulige med en ski af træ. Kørslen er tilpasningsdygtig og behagelig på grund af TRICKSY ROCKER-designet.

Andre funktioner i Beany Traffic Ski + Visit Junior 45 Binding inkluderer:

  • Tricky rocker profil
  • Ekstruderet basisteknologi
  • Komfortable og sikre blandinger af træ, kulstof, glas og grafit

Find ud af mere om Beany Traffic Ski + Besøg Junior 45 Binding og andre Beany Sport-produkter på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Beany Sport kan købes hos

Beany Sport har 14 forhandlere rundt i Europa, udover deres forhandlere – har de en stor webshop, hvor man kan købe deres produkter fra. Se “alle” skibutikker, her.

Beany Sport

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort