Bent Metal

Hvem er Bent Metal?

Bent Metal Binding Works er et brand af snowboardere til snowboardere, deres mål er at lave den bedst mulige binding til snowboards. Bent Metal er en del af Mervin Made, som også går bag GNU snowboards som producerer snowboards, Lib Tech som også laver snowboards, samt Roxy som også er et snowboard brand.

Bent Metal er deres binding brand, som fokuserer på at skabe bindinger med god kontrol i flere forskellige flex niveauer, alt efter om du skal i park eller i offpisten. Deres drive plates kan udskiftet med deres der er 3 forskellige medium-soft, medium og firm drive plate.

Produkter fra Bent metal

Snowboardbindinger og reservedele til dem.

Bent Metal kan købes hos

Når du skal ud og købe Bent Metal snowboardbindinger, så kan du købe dem hos butikkerne nævnt nedenfor.. Se “alle” skibutikker, her.

Bent Metal logo
FAQ – Spørgsmål til Bent Metal Bindings

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem står bag Bent Metal Bindings?

Det gør Mervin MFG, som er en Amerikansk snowboard producent. Mervin står bag flere større snowboard brands, blandt andet GNU, Roxy og Lib Tech. Derfor er det en fordel at de også har Bent Metal, som er deres brand for bindinger til snowboards.

Har Bent Metal step in eller step on?

De har endnu ikke fået udviklet en model som fx Burton step on, eller Nidecker ”Supermatic”, som har fået lavet deres step in binding. Men jeg er sikker på de arbejder på det.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort