Bern logo

Hvem er Bern?

Bern et hjelme brand som startede for 15 år siden, de er kendt i branchen og de er inspireret af street. Så der er fokus på udseende/stilen, komfort og selvfølgelig sikkerheden som de lever af. Deres produkter bliver brugt i gaderne, på baner, i vandet og på pisterne.

De arbejder innovativt med at lave et look og en funktionalitet som er bedst mulige for forbrugeren. Bern har som de selv siger et meget passioneret team som selv er aktive og nyder det sjov man får af at lære og prøve nye ting af, som eksempel en tur i parken for at lære at lave nye tricks.

Bern producere hjelme til børn som voksne. De laver hjelme til både professionelle og nybegynderen som elsker at teste sig selv af udendørs med lidt ekstra fart på.

Deres skihjelme ligger til en pris mellem 500 – 1500 kr. Derudover kan du tilkøbe så du kan sætte højtalere i din hjelm.

Produkter fra Bern

Skihjelme, Cykelhjelme, Skatehjelme og Hjelme til vandsport. Lyd som man kan tilkøbe til at sætte i sin hjelm.

Bern kan købes hos

Når du skal ud og købe Bern skihjelm til skiferien, så er det bedst at købe den hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bern

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Bern Helmets?

Det er deres design på deres hjelme, som tiltaler særligt de unge, eller dem der er til skate eller street kulturen.

Hvilken type hjelme laver Bern Helmets?

De laver hjelme både – cykel, ski, snowboard, skate og til vandsport.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort