Bliz

Hvem er Bliz?

Bliz er et brille og beskyttelses brand som lever af at sælge sports grej. Bliz er et ret nyt brand kontra mange andre i branchen de startede tilbage i 2007. Et brand som er startet af personer med passion for udendørs livet, med fokus på det tekniske omkring det at have en god brille til udendørs aktion aktiviteter. Deres produkter bliver brugt af flere kendte sportsudøvere rundt i verden, blandt andet Sverige, Norge, Finland, Canada og Italien mm.

Deres produkter er til alle som skal have et par gode skibriller eller cykelbriller til en meget fornuftig pris. Blizz fokus ligger i komfort, funktionalitet og sikkerhed. De er ultra skarpe på prisen og har et bredt udvalg af netop briller. Udover det, er det Svensk brand – så der er selvfølgelig et lækkert design.

Produkter fra Bliz

Skibriller, Cykelbriller, Skihjelme, Cykelhjelme, Rygskjold, Linser til briller

Bliz kan købes hos

Når du skal ud og købe Bliz ski goggles til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bliz

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Bliz særligt kendt for?

Det er deres briller til særligt cykling. De briller kan også bruge til langrends, løb, hiking eller touring.

Hvem laver billige skihjelme?

Bliz, er faktisk særligt kendt for at lave nogle billige skihjelme, hvor priserne starter fra 599.-. De har deres Infinity MIPS, som er virkelig god til prisen på 849.- i og med den har MIPS.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort