Blizzard sortt

Hvem er Blizzard?

Blizzard startede tilbage i 1945 af Toni Arnsteiner som lige var vendt hjem fra anden verdenskrig. Der byggede han sit første par ski. Allerede i 1958, havde Toni lavet et par ski som et verdensmesterskab.

I årene siden da og frem til 2014 har Blizzards ski vundet et hav af titler inden for slalom konkurrencer. I 2014 vinder Mario Matt guld i Sochi.

De laver nu ski til alle formål og det er det de er eksperter i.

Produkter fra Blizzard

Race ski, Touring ski, Alpin ski, Freeride ski, All mountain ski. Børne ski, All mountain ski, race ski, freeride ski, ski taske mm.

Blizzard kan købes hos

Når du skal ud og købe Blizzard skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Skioutlet logo
Snowinn logo
Aktivvinter logo
Blizzard sortt
FAQ – Spørgsmål om Blizzard

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem ejer Blizzard?

Blizzard Sport GmbH er en den af Tecnica Group S.p.A, de holder til i Mittersill, Salzburg i Østrig.

Hvad er Blizzard specialister i?

Ski, skistøvler og vandre, hiking og vinterstøvler.

Hvilke type ski laver Blizzard?

De laver ski til børn, dame og herre – de laver alle typer af ski, All Mountain, Freeride, Backcountry, Pisteski, Race og touring. Her til laver de skistøvler som passer til de forskellige typer af ski.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort