Bogner

Hvem er Bogner?

Willy Bogner startede tilbage i 1932 med deres første butik i München. Bogner er et livsstils brand med fokus på – ski wear. I 1986 lavede de en film der hedder ”Fire and Ice” som blev lavet af Willy Bogner som blev vist i biografer verden over. Fire+Ice blev så i 1989 gjort til et decideret brand under Bogner i 1989, de bruger stadig Fire+Ice til at præsentere deres kollektioner med den dag i dag. I 2020 havde Taylor Swift produkter på fra Bogner på forsiden af magasinet ”Variety”.

Bogner er et mode brand inden for skisporten, deres produkter er stilrene og hvis du ser deres butikker ligner de mere en chanel butik end en sportsmaster. Produkterne ligger også i den høje ende, det hænger sammen med kvaliteten og design.

Produkter fra Bogner

Skijakker, Skibukser, Midlayer, Støvler, Sweatshirts.

Bogner kan købes hos

Når du skal ud og købe Bogner skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bogner

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Bogner?

Det er et Tysk firma som laver mode tøj til den aktive livsstil. Hvor særligt skiløb er de med på moden for den mode bevidste kvinde, der ved hvad hun vil have.

Er det pengene værd at købe Bogner skitøj?

Du skal være opmærksom på at man køber fra et mode brand, og det betyder du køber formen og designet. Kvaliteten er helt fin. Men du betaler en del for design, hvis du sammenligner med andre brands i samme prisniveau.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort