Vælg en side
Bogner

Hvem er Bogner?

Willy Bogner startede tilbage i 1932 med deres første butik i München. Bogner er et livsstils brand med fokus på – ski wear. I 1986 lavede de en film der hedder ”Fire and Ice” som blev lavet af Willy Bogner som blev vist i biografer verden over. Fire+Ice blev så i 1989 gjort til et decideret brand under Bogner i 1989, de bruger stadig Fire+Ice til at præsentere deres kollektioner med den dag i dag. I 2020 havde Taylor Swift produkter på fra Bogner på forsiden af magasinet ”Variety”.

Bogner er et mode brand inden for skisporten, deres produkter er stilrene og hvis du ser deres butikker ligner de mere en chanel butik end en sportsmaster. Produkterne ligger også i den høje ende, det hænger sammen med kvaliteten og design.

Produkter fra Bogner

Skijakker, Skibukser, Midlayer, Støvler, Sweatshirts.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Bogner kan købes hos

Når du skal ud og købe Bogner skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort