Bootdoc

Hvem er Bootdoc?

Bootdoc ”Tune your feet” er specialister I alt det til fødderne. Deres produkter bliver lavet til de aktive personer som gerne vil have det bedst mulige produkt til deres fødder mens de fx er i deres skistøvler. De arbejder med komfort og performance når man dyrker sport. De er innovative når det kommer til produkter og værktøjer samt design, så det hele går hånd i hånd. Ingen fødder er ens, derfor skal man kunne lave forskellige såler osv. Til fødder.

Bootdoc er en del af Wintersteiger Group. Wintersteiger Group ejer også Hotronic, som arbejdet med varme produkter, altså sokker med varmelementer og såle med varme, samt handsker med varme og støvler med varme.

Produkter fra Bootdoc

Såler, Sokker, Varmesystemer, Analyse af fitting systemer, Værktøjer til at lave det perfekte fit.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Bootdoc kan købes hos

Når du skal ud og købe BootDoc såler og sokker til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort