Boulder Gear

Hvem er Boulder Gear?

Boulder Gear er et brand som laver ski tøj til dig der gerne vil have noget super godt ski tøj, til en super pris. Som de selv siger så er Boulder Gear til dig om du er offpist køre eller den der tager i parken.

Deres tøj egner sig til dig der har en aktiv livsstil. Boulder Gear’s produkter er lavet ud fra at lave et design som rammer bredt, deres produkter er selvfølgelig vandtætte, godt polstret samtidig med performance og komfort er i højsædet. Derudover har det ”durable zippers” som gør at du kan åbne jakken anderledes.

Boulder Gear finder du mest i USA og Canada, deres produkter findes til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Produkter fra Boulder Gear

Skijakker, Skibukser, Midlayers & Huer.

Boulder Gear kan købes hos

Når du skal ud og købe Boulder skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Boulder Gear

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor stammer navnet Boulder Gear fra?

Boulder er en by i Colorado, det ligger lige op af mange gode skiområder og derfor er det et perfekt sted til at fremstille og teste deres produkters funktionalitet.

Er Boulder Gear skigrej varmt nok?

Deres grej er super godt, især når man snakker pris. Du får et par skibukser til omkring 1300 kr. hvor det er en shell buks med 15k/15k i vandtæthed og ventilation, i 100% polyester.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort