Brunotti

Historien – Brunotti

Brunotti blev grundlagt i 1979 af den dengang 23-årige italiener Claudio Brunotti, som var rejst til Holland på jagt efter sit fremtidige hjem. Han slog sig ned i den hollandske kystlandsby i Scheveningen, en mindre kendt region takket være dens voldsomme vinde og bølger fra det smukke blå hav, en perfekt betingelse for windsurfing.

Claudio begyndte at windsurfe, da stranden var fuld af windsurfing entusiaster. I 1983 blev der arrangeret verdensmesterskaber i windsurfing ved kysterne i Scheveningen. Mere end 100.000 deltog.

Samme år vandt Brunotti Boards popularitet, og Claudio etablerede et fremragende ry for, at hans reklame trøjer der blev samlerobjekter. Til sidst kunne Brunotti Boards og andet vintertøj ikke spredes hurtigt nok, hvilket resulterede i fødslen af flere filialer i hele Europa.

I 2005 introducerede Brunotti RDP (Rider Developed Product) kollektionen for at udvikle deres Brunotti Sportswear kollektion. Virksomheden introducerede nyt overtøj, flere boards og hardware til alle board sportsdiscipliner.

Om Brunotti

Brunotti er kendt for at designe produkter baseret på atleternes behov og bruger banebrydende teknologi til at muliggøre det. De bruger patenterede teleskop board og kompositdæk med flere overflader, der giver maksimal beskyttelse mod iskolde vejrforhold eller høj vindhastighed i vintermånederne.

Virksomheden producerer hovedsageligt boards og tilbehørslinjer undtagen RDP, en tøjlinje til boardsports entusiaster.

Brunotti opnår sin mission gennem sin kvalitetskontrol på højt niveau, innovative designs og udsøgte øje for design, og tilbyder applikationer i internationale topmærker.

Brunotti boards fremstilles på europæiske fabrikker, mens Sole of Italy har fremstillet RDP siden 2004, som har erfaring med udelukkende at producere mærkets produkter.

Produkter fra Brunotti

Brunotti kan prale af en lang række produkter fra badetøj til vintersportstøj til snowboarding og tilbehør.

Lad os se på nogle af virksomhedens produkter nedenfor.

Sommerton skijakke til kvinder

Sommerton dame skijakke er designet til at holde en beskyttet på iskolde dage på pisten. Dens ydre lag er lavet af et akrylstof, der er modstandsdygtigt over for fugt og kulde. Den har følgende ekstra funktioner:

  • Den har en vandafvisende teknologi til tørhed
  • Ventilationssystem med justerbare manchetter
  • Gummibelagt ventileret bagpanel for maksimal mobilitet under aktiviteter
  • Mulighed for aftagelig hætte
  • Vandtæt 10k

Speed 8 Unisex snebrille

Speed 8 Unisex Snow Goggle er lavet af polycarbonat og har følgende funktioner.

  • Det er en rammeløs skibrille
  • Har en brillerem med silikone inderfor
  • Indeholder et anti-dug system
  • Indeholder en blød gummikofanger på indersiden, der er blokeret med to lavprofilskumstykker

Brunotti kan købes hos

Når du skal købe Brunotti skigrej, så skal den købes på deres hjemmeside eller hos forhandlere rundt i Europa, jeg har personligt ikke set deres skiprodukter i skibutikker endnu. Se “alle” skibutikker, her.

Brunotti

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort