Buff1

Hvem er Buff?

Buff startede tilbage i 1992. Det startede med en genial ide, om at skabe en tubestrik/halsedisse til motorcykelture. Det var Joan Rojas der kom med den idé som første til at de i dag sælger denne sømløse mikrofiber tubestrik i mere end 60 lande.

Det smarte ved den her tube var bestemt at den kunne bruges på 12 forskellige måder, den kunne bruges til meget mere end blot motorcykelture. Senere er det blevet tid til at lave huer også. Deres produkt er senere blevet videre udviklet så det lavet i flere forskellige modeller, med forskellige materialer, til forskellige formål.

Deres produkter er blevet lavet med en masse forskellige designs for at ramme alle.

Produkter fra Buff

Halsedisser, Bandana, Huer, Kasketter og Pandebånd.

Buff kan købes hos

Når du skal ud og købe Buff skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Buff logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Buff