buurton sort

Hvem er Burton?

Burton blev grundlagt tilbage i 1977 af Jake Burton. Burton er gået fra at være en lille hobby virksomhed til at være verdensledende inden for snowboards. Burton holder til i Burlington, Vermont. De produceret boards til mange af de bedste riders i verden. Burton er et høj teknologisk brand der altid fokusere på at gøre deres produkter mere innovative og bedre for deres kunder.

 

Deres nyeste teknologi er deres step on system, hvor du via dine step on støvler blot træder i dine step on binderinger, uden at skulle lukke dine bindinger. Det vil sige når man som snowboard altid skulle åbne sine bindinger når man skulle op med liften og lukke dem igen når man kom op for enden af liften. Dette step er væk og det er et kæmpe change for alle snowboardere. Alle dem på ski er fri for at vente på en og man skal ikke ned og sidde for at lukke sine bindinger 30 gange om dagen når man er afsted.

Burton’s produkter bliver solgt rundt i hele verden. Deres egne butikker finder du dog kun i USA og Canada, men du kan få deres produkter hos et par forhandlere i Danmark.

Burton ejer brandet Anon, som laver skibriller og skihjelme som støtter op omkring det stærke brand Burton er.

Produkter fra Burton

Snowboards, splitboards, snowboardstøvler, snowboardbindinger, stump pads, snowboard stave, snowboard lås, snowboard jakker, snowboard bukser, snowboard pulli, hoodies, snowboard handsker, snowboard hoftebeskyttere, snowboard rygskjold, snowboard håndledsbeskyttere, snowboard knæbeskyttere. Anon skigoggles, anon skihjelme.

Burton kan købes hos

Når du skal ud og købe Burton snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
BNAboardshop.dk logo
Snowinn logo
Bluetomato logo
Bluetomato logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Burton Snowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Burton særligt kendt for?

Det er deres Snowboards, firmaet hedder faktisk ”Burton Snowboards”.

Ejer Burton ANON?

Det er korrekt, i og med at Burton så et behov for at komme ind på skibrille markedet, købte de ANON.

Laver Burton andet end Snowboards?

Burton er det førende mærke når vi snakker branding af snowboards, det betyder at de selvfølgelig laver alt i grej og udstyr dertil, samt snowboardtøj. Samt udvikling, hvilket har betydet en revoution for snowboardbindinger, de har opfundet ”Step on”.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Burton