Candide Collection

Historien – Candide Collection

Candide Thovex er en fransk professionel freestyle skiløber, som du helt sikkert har set i videoer på Facebook. Han laver nogle af de vildeste runs, hvor han blandt andet samarbejder med store firmaer som Factions skis og Audi. Han er 39 år, han er fra Annecy. Han har vundet flere X-Games medaljer i både Big Air, Slopestyle og Halfpipe.

CANDIDE, som laver teknisk outdoorovertøjs-, beklædnings- og tilbehørsgrej, som har til formål at bryde reglerne med et twist af design, de startede i vinteren 2020/21. Mærket, som Candide Thovex startede, for tilbyde en række varer centreret om de grundlæggende principper om klassisk design, optimal anvendelighed og performance på højt niveau.

Om Candide Collection

CANDIDE omdefinerer reglerne for innovativt overtøj, tøj og tilbehør. Kollektionerne er bæredygtigt lavet af eksperter, der bringer Candide Thovex’ særprægede vision for klassisk stil, optimal effektivitet og performance på højt niveau ud i livet. Udtænkt af Candide Thovex – en af freeskiing’s mest opfindsomme, kompromisløse og usædvanlige personer – kollektionerne er moderigtigt designet af individer, der bringer hans særlige vision for en klassisk stil til live.

CANDIDE sigter mod at levere produkter, der inspirerer skiløbere til spænding, frihed og kreativitet, mens det styrker dem at udfordre. CANDIDE er tilgængelig fra hvor som helst i verden og i CANDIDE STORE i La Clusaz, Frankrig.

Candides formål var at levere noget nyt til markedet med nogle få nøgleprincipper i tankerne. Candides mission var klar, med årtiers erfaring i sneen og arbejde med en lille gruppe af begejstrede fagfolk inden for deres områder omkring det at få lavet noget super lækkert skigrej.

Candide havde til formål at bringe tingene tilbage til det grundlæggende i en tid med overdesignede produkter. I den forstand fulgte han en top-down strategi for eliminering. Som et resultat blev ideer med varig appel og respekt for miljøet udviklet, designet med omhu og fremstillet.

Produkter fra Candide Collection

Candide Collection har mange produkter, herunder skijakker, skibukser, skihandsker, ski goggles, beanies, halsedisser, sweatere.

Nogle Candide Collection-produkter inkluderer:

C1 jakke

Fra første løft med liften til sidste nedstigning på pisten vil C1 Jacket holde dig varm. Den har alt, hvad du har brug for under en skiferie.

C1-jakken er designet til at passe til Candides kørestil og krav. PRIMALOFT 60g øko-isoleringen i denne 2-lags jakke sikrer, at den giver optimal beskyttelse i al slags vejr, mens den stadig giver mulighed for fuld mobilitet og funktionalitet.

Den har et unisex, multi-look, der sikrer et fantastisk, tidløst design med god pasform til alle kropstyper og former. Dette designs forenklede struktur gør den mere holdbar, hvilket resulterer i mindre spild under fremstillingen og reduceret slid og slid over tid.

Andre funktioner i C1 Jacket inkluderer:

  • 57% økologisk polyester fremstillet af råvarer, omdannet fra 100% vegansk rørsukker.
  • Genanvendt PES-plast bruges til at lave 43% genanvendt polyester.
  • 60g PRIMALOFT øko-isolering.
  • 100% genanvendt polyester

Candide Collection kan købes hos

Candide’s produkter kan købes på deres egen webshop eller hos mere end 40 forhandlere rundt i verden. Hvor de fleste ligger i Schweiz eller Frankrig. Det er et relativt nyt mærke og derfor, vil der komme mange flere shops på løbende. Se “alle” skibutikker, her.

Candide Collection

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort