Skier
Skier
Capita sort

Capita Snowboards: Nytænkende i snowboarding industrien

Capita Snowboards blev grundlagt af de tidligere professionelle riders Blue Montgomery og Jason Brown i 2000 i en garage i Seattle, Washington. De var ikke alene. Vigtige skikkelser som Dustrin Krysak og Corey Smith var også med på rejsen.

Historisk overtagelse: Fra Elan til Capita

Da Elan snowboard fabrikken, beliggende i Furnitz, Østrig, erklærede konkurs i 2013, trådte Capita Snowboards i aktion. De besluttede at købe fabrikken, der producerede hele deres sortiment af snowboards. Dette var et vigtigt skridt for at sikre, at 2013/2014 linjen blev leveret til tiden og uden fald i produktkvaliteten. Den tidligere Elan Austria CEO og tekniske direktør Michael Kollman, samt halvtreds dygtige medarbejdere, blev i virksomheden.

Progressiv kvalitet og gode materialer

Capita Snowboards står for progressiv kvalitet og bæredygtige materialer. Disse materialer er holdbare og giver den ekstra stoke, som alle snowboardere søger. Modeller som ‘The Black Snowboard of Death’ har vundet flere priser over sæsonerne, og mange af Capita’s boards er blevet bestsellere. Hver sæson inkluderer udviklerne flere innovative board designs og teknologisk avancerede produkter.

Banebrydende top sheets

Fra begyndelsen har grafikken på Capita Snowboards været kontroversiel. Ofte i samarbejde med kunstnere som TJ Schneider og Corey Smith (der begge tidligere kørte for Capita), har designs vakt opsigt. Mens kunstnere og riders har sat pris på den nyskabende stil, har forhandlere i starten fundet dem for dristige til at sælge godt. Over tid har board grafik udviklet sig, og meningerne har skiftet. I dag er Capita’s grafik blevet et stort salgsargument.

Et team af innovative riders

Capita Snowboards team består af nogle af de mest innovative riders i feltet. Blandt disse er Scott Stevens og Jess Kimura, der begge har deres egen pro model. De repræsenterer den innovative og progressive ånd, som Capita Snowboards er kendt for.

Vedvarende vækst og innovation

Capita Snowboards har oplevet en betydelig vækst og udvikling siden overtagelsen af Elan fabrikken. Med denne udvidelse har de formået at øge produktionen, samtidig med at de har bibeholdt deres stærke forpligtelse til kvalitet og innovation. Deres konstante fornyelse og fremsynethed har sikret, at Capita Snowboards er forblevet i forkant af industrien.

Prisvindende designs

Capita Snowboards fortsætter med at imponere med deres unikke og innovative designs. Deres boards har vundet flere priser og er blevet rost for deres høj kvalitet, funktionalitet og banebrydende grafik. Disse kvaliteter har hjulpet Capita Snowboards med at cementere deres plads som en af de førende aktører inden for snowboarding industrien.

Produkter fra Capita

Snowboard, T-shirts, Sweatshirts, Caps, Huer

Capita kan købes hos

Når du skal ud og købe Capita snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Capita logo sort
Snowinn logo
FAQ – Spørgsmål om Capita

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Capita Snowboards kendt for?

Det er særligt deres 100% ren energi, i deres produktion af snowboards til herre, dame og børn.

Hvad koster et Capita Snowboard?

Børn ligger omkring de her 2000 kr. Hvor et til voksen alt efter model starter fra 3300 kr.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Capita